Libnet.ro
UNICEF

23:31

Doua persoane, retinute pentru luare de mita in dosarul privind reabilitarea unor scoli

România Liberă România Liberă,
Doua persoane, retinute pentru luare de mita in dosarul privind reabilitarea unor scoli

Procurorii anticoruptie au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Daniel Valentin Chesca si Cristina Blaga, responsabili cu implementarea proiectului de reabilitare a mai multor scoli, la nivelul judetelor Brasov respectiv Sibiu, la data faptelor, pentru luare de mita, in forma continuata10 acte materiale). continuă pe România Liberă

DNA Alba: doua persoane retinute si alte doua sub control judiciar in dosarul privind reabilitarea unor scoli din Sibiu si Brasov

Procurorii DNA Alba Iulia au retinut doua persoane in dosarul de coruptie privind modernizarea unor scoli din fonduri provenind de la Banca Europeana de Investitii si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Este vorba despre Chesca Daniel Valentin si Blaga Cristina, responsabili cu implementarea proiectului in Brasov si Sibiu. Alte doua persoane sunt cercetate sub control judiciar.

Doi responsabili cu reabilitarea unor scoli au fost retinuti pentru luare de mita

Chesca Daniel Valentin si Blaga Cristina, responsabili cu implementarea proiectului de reabilitare a mai multor scoli din judetele Brasov si Sibiu, au fost retinuti de procurorii DNA pentru luare de mita, dupa ce ieri au avut loc mai multe perchezitii pentru fapte de coruptie comise in perioada 2011-2012.

Decanul Facultatii de Medicina din Iasi a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Doina Azoicai va explica in instanta de unde are un ceainic de argint cu tava

Decanul Facultatii de Medicina din Iasi, Doina Azoicai, a fost trimisa in judecata astazi, 4 iunie pentru luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual.

Consilier juridic de la Combaterea Discriminarii, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au dispus trimiterea in judecata a lui Daniel Vasile, fost consilier juridic principal in cadrul Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Decanul Facultatii de Medicina din Iasi, trimis in judecata pentru luare de mita

Doina Azoicai, decan al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. Popa Iasi, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, fiind acuzata ca a primit mita o tava si un ceainic argintat, pentru a inscrie nelegal un student marocan direct in anul II de studii, potrivit unui comunicat al DNA.

Decanul Facultatii de Medicina din UMF Iasi, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Decanul Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. Popa Iasi, Doina Azoicai, a fost trimis in judecata pentru ca ar fi inscris ilegal la facultate un cetatean marocan,.

Decanul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi, trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au trimis-o in judecata pe Doina Azoicai, decan al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. Popa Iasi, pentru comiterea.

La 86 de ani, fostul presedinte al CONMEBOL, Nicolas Leoz, a fost plasat in arest la domiciliu. Si el ecercetat pentru luare de mita si primirea de alte foloase, in Dosarul FIFA

Un judecator paraguayan a decis plasarea in arest la domiciliu a fostului presedinte al Confederatiei sud-americane de fotbal CONMEBOL), Nicolas Leoz, in cadrul scandalului de coruptie care afecteaza FIFA, anunta presa din America de Sud.

DIICOT: Trei persoane arestate pentru falsificarea banilor

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au dispus ieri retinerea pentru o perioada de 24 de ore a trei inculpati acuzati de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si punere in circulatie de valori moneda) straine falsificate, arata un comunicat de pe site-ul DIICOT.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )