Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doua persoane, retinute pentru santaj si transfer ilegal de date.

România Liberă România Liberă,
Doua persoane, retinute pentru santaj si transfer ilegal de date.

Doua persoane au fost retinute de procurorii DIICOT Caras-Severin, dupa ce au trasferat ilegal datele unei firme, pe care le-au folosit pentru a-i santaja pe reprezentantii societatii. In decembrie 2013, cele doua persoane au transferat neautorizat date de pe un server apartinand unei societati furnizoare de servicii internet. Sub amenintarea divulgarii datelor astfel obtinute, reprezentantii societatii au fost constransi de catre inculpati sa plateasca diferite sume de bani, se arata in . continuă pe România Liberă

Avocati trimisi in judecata de DNA, pentru santaj.

Doi avocati au fost trimisi in judecata de DNA, pentru santaj. Este vorba despre Ioan Savu, avocat in cadrul baroului Bihor si Ana-Daniela Sava, avocat in cadrul Baroului Hunedoara. Conform rechizitoriului procurorilor, in perioada octombrie noiembrie 2013, inculpatii Sava Ioan si Sava Ana - Daniela, au exercitat acte de constrangere asupra persoanei vatamate, magistrat in cadrul Tribunalului Bihor, proferand amenintari la adresa acesteia si a copiilor sai minori. Scopul acestor .

Sanctiuni de 500.000 euro si peste 500 permise retinute pentru incalcarea Codului Rutier.

Politistii au dat peste 9. 000 de amenzi pentru incalcarea Codului rutier si au retinut 537 de permise de conducere si 207 certificate de inmatriculare, in perioada 3-6 martie. In total au fost date sanctiuni in valoare de circa 500. 000 euro, potrivit Mediafax. Politistii au efectuat suplimentar 52 de perchezitii, 1. 941 de controale, 319 filtre si 13 razii, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica. In cele patru zile, au fost constatate 403 .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )