Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua retineri in cazul sirianului gasit mort in portbagaj. Surse: Suspectii principali ar fi sotia si iubitul acesteia (VIDEO)

B1 B1,
Doua retineri in cazul sirianului gasit mort in portbagaj. Surse: Suspectii principali ar fi sotia si iubitul acesteia (VIDEO)

Doua retineri au avut loc in cursul noptii de joi, in cazul sirianului gasit mort in portbagaj. Potrivit unor surse citate de B1 TV, suspectii principalii ar fi sotia si iubitul acesteia. Cel mai probabil, cei. continuă pe B1

Doua retineri in cazul sirianului gasit mort in portbagaj. Surse: Suspectii principalii ar fi sotia si iubitul acesteia (VIDEO)

Doua retineri au avut loc in cursul noptii de joi, in cazul sirianului gasit mort in portbagaj. Potrivit unor surse citate de B1 TV, suspectii principalii ar fi sotia si iubitul acesteia. Cel mai probabil, cei.

Doua persoane, RETINUTE in cazul sirianului gasit mort in portbagaj. Cine sunt SUSPECTII

Doua persoane au fost retinute in cazul sirianului gasit mort in portbagajul unei masini parcate pe strada Pantelimon, din Bucuresti. Este vorba despre sotia sirianul si iubitul acesteia.

Sotia si amantul au recunoscut crima in cazul sirianului gasit mort in portbagaj: Barbatul a fost drogat cu calmante (VIDEO)

Sotia si amantul au recunoscut crima in cazul sirianului gasit mort in portbagaj, informeaza B1 TV. Cei doi au luat decizia de comun acord. in noaptea de 13 spre 14 decembrie, acestia i-au pus barbatului de 52.

Doua persoane au fost retinute in cazul sirianului gasit mort in portbagajul unei masini

Doi suspecti au fost retinuti si dusi la audieri de politistii Capitalei intr-un caz privind moartea unui cetatean sirian, al carui cadavru a fost descoperit saptamana trecuta in portbagajul unei masini parcate pe Soseaua Pantelimon, in apropierea Sectiei 9 Politie, potrivit reprezentantilor Politiei.

Sotia sirianului gasit mort in portbagajul unei masini este consilier la Inspectia Muncii: Nu a facut niciodata probleme

Sotia sirianului gasit mort in portbagajul unei masini, Andreea Maria Patrascu, este consilier la Inspectia Muncii, mai precis la Departamentul Relatii Internationale, acolo unde lucreaza de multi ani si nu a.

Sotia si amantul ei au RECUNOSCUT ca l-au ucis pe sirianul gasit mort in portbagaj

Doua persoane au fost retinute in cazul sirianului gasit mort in portbagajul unei masini parcate pe strada Pantelimon, din Bucuresti. Este vorba despre sotia sirianul si iubitul acesteia.

Cazul cadavrului gasit in portbagajul unei masini in Pantelimon: Sotia sirianului decedat si amantul ei, retinuti

Sotia sirianului gasit mort, pe 8 aprilie, in portbagajul unei masini cu numar de inmatriculare de Constanta, parcata in cartierul bucurestean Pantelimon, a fost retinuta impreuna cu amantul ei, cei doi fiind suspectati ca l-au omorat pe Haj Saleh Moustafa, in varsta de 52 de ani, au declarat surse din Politie pentru Mediafax.

Unul din cei doi tineri disparuti in raul Trotus, gasit mort

Unul din cei doi tineri din judetul Bacau care au disparut cu tot cu caruta in raul Trotus in urma cu doua zile, a fost gasit mort de catre pompieri, inecat la 11 kilometri de locul in care a fost luat de curentul de apa, echipele continuand cautarile pentru gasirea celui de-al doilea barbat, relateaza Mediafax.

Un al patrulea apropiat al fostului presedinte prorus Viktor Ianukovici a fost gasit mort in conditii suspecte

Un al patrulea aliat al fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici este gasit mort in locuinta sa din Kiev, informeaza Digi 24. Oleg Kalasnikov a decedat dupa ce a fost impuscat, dar circumstantele raman.

Un fost deputat ucrainean, gasit mort la intrarea unui bloc din Kiev

Un fost deputat ucrainean membru al Partidului Regiunilor, Oleg Kalasnikov, a fost gasit mort, ieri seara, la intrarea unui bloc din Kiev, transmite BBC News Online.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )