Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dragnea il acuza pe Iohannis de bigamie politica: Nu am crezut ca acest om are atata ipocrizie

Adevărul Adevărul,
Dragnea il acuza pe Iohannis de bigamie politica: Nu am crezut ca acest om are atata ipocrizie

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni,ca Klaus Iohannis se afla intr-un caz de bigamie politica, precizand ca prezidentiabilul ACL acuza proiectul prin care primarii pot opta pentru un partid, desi el a facut exact acest lucru. continuă pe Adevărul

Dragnea, atac sub centura la Iohannis. il acuza de bigamie politica

Liviu Dragnea a aratat ca Iohannis se afla intr-un caz de bigamie politica, fiind si presedinte PNL si membru in Forumul Democrat German.

VIDEO Dragnea, atac sub centura la Iohannis. il acuza de bigamie politica

Liviu Dragnea a aratat ca Iohannis se afla intr-un caz de bigamie politica, fiind si presedinte PNL si membru in Forumul Democrat German.

Dragnea: Iohannis e un ipocrit. El e intr-un caz de bigamie politica

Vicepremierul Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de ipocrizie, dupa ce acesta s-a impotrivit legii care permite primarilor sa-si aleaga partidul fara sa-si piarda mandatul. Dragnea ii aminteste lui.

Dragnea acuza ACL de generarea unor blocaje in administratiile locale din tara

Recentele critici aduse de catre cei de la PNL si PDL, dar si de catre Klaus Iohannis privitoare la ordonanta privind migratia politica pe care vrea sa o promoveze Liviu Dragnea, nu au fost trecute cu vederea de catre vicepremier. El a criticat in termeni duri iesirile avute de catre Iohannis si ACL cu privire la aceasta tema.

Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat ieri, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica, ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

VIDEO Liviu Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat sambata, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )