Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dragnea: Am aflat de la televizor de candidatura Gabrielei Firea din partea PSD.

România Liberă România Liberă,
Dragnea: Am aflat de la televizor de candidatura Gabrielei Firea din partea PSD.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se abtine de la face comentarii referitoare la candidatura la alegerile parlamentare a Gabrielei Firea pe locurile PSD, intrucat a aflat de la televizor despre acest lucru si doreste sa se informeze mai bine, potrivit Mediafax. Nu spun nimic, nu vreau sa comentez pentru ca am aflat si eu de la televizor. O sa ma informez mai bine astazi, sper, a spus Dragnea, intrebat ce crede despre candidatura Gabrielei Firea din partea . continuă pe România Liberă

APIA a primit vizita unei delegatii din partea MVH din Ungaria

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a primit, in perioada 19-21 septembrie 2012, vizita unei delegatii din partea Agentiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala MVH) din Ungaria, in cadrul Protocolului de cooperare dintre cele doua institutii, conform unui comunicat transmis redactiei.

Raluca Turcan despre intrarea in PSD a Gabrielei Firea: Competitia in politica este binevenita

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat ca este binevenita competitia in politica, referindu-se la inscrierea in Partidul Social Democrat a jurnalistei Gabriela Vranceanu Firea. E bine cand.

Raluca Turcan, despre inscrierea Gabrielei Firea in PSD: Competitia in politica este binevenita

Competitia in politica este binevenita, a declarat, duminica, vicepresedintele PDL Raluca Turcan, despre inscrierea jurnalistei Gabriela Vranceanu Firea in PSD. E bine cand oamenii se decid.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )