Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dragnea, despre Ponta: Nimeni nu stie cand se intoarce

România Liberă România Liberă,
Dragnea, despre Ponta: Nimeni nu stie cand se intoarce

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al Partidului Social Democrat, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Permanent ca nu are vesti despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca nimeni in partid nu stie cand se va intoarce seful guvernului in tara. continuă pe România Liberă

Dragnea, despre Ponta: NIMENI nu stie cand se intoarce

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al Partidului Social Democrat, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Permanent ca nu are vesti despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca nimeni in partid nu stie cand se va intoarce seful guvernului in tara.

Liviu Dragnea: Nu am vesti despre starea de sanatate a premierului, nimeni nu stie cand se intoarce. Ne gaseste aici

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD, ca nu are vesti despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca nimeni in partid nu stie cand se va intoarce seful guvernului in tara, transmite Mediafax.

Victor Ponta lipseste de 24 de zile. Nimeni nu stie cand se intoarce in tara

Victor Ponta este plecat din tara de 24 de zile, iar de 21 de zile si-a delegat atributiile vicepremierului Gabriel Oprea. Legat de data intoarcerii, nimeni nu stie nimic, sunt doar presupuneri: ba ca ar fi trebuit sa revina duminica 5 iulie), ba ca vine in aceasta saptamana pentru a participa pe 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac Romania)-Csanadpalot Ungaria), ba ca totul depinde de acordul medicilor din Turcia. Nici oamenii apropiati premierului nu mai stiu ce sa spuna. Nu, nu mai am vesti. daca aflati voi. Chiar nu avem de unde sa stim, le-a spus luni Liviu Dragnea jurnalistilor care l-au intrebat cand se intoarce Victor Ponta.

Dragnea: Nu am vesti despre starea de sanatate a premierului, nimeni nu stie cand se intoarce

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, inaintea sedintei BP al PSD, ca nu are vesti despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca nimeni in partid nu stie cand se va intoarce seful.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )