Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dragnea, dupa intalnirea cu coalitia PSD-ALDE: Sunt realist. Maine trece motiunea

Antena3 Antena3,
Dragnea, dupa intalnirea cu coalitia PSD-ALDE: Sunt realist. Maine trece motiunea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti seara, dupa intalnirea de la restaurant cu liderii partidului, ca miercuri va trece motiunea. Sunt realist. Maine trece motiunea, a. continuă pe Antena3

Dragnea: Sunt realist. Trece motiunea

Motiunea va trece, a declarat Liviu Dragnea, dupa o intrunire cu membri PSD si lideri ai ALDE. Sunt realist. Maine trece motiunea, a afirmat seful PSD, citat de Agerpres. Afirmatia a.

Dragnea, dupa negocierile cu UDMR: Nu vindem Transilvania, nu vindem nici o bucata din tara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca a discutat cu reprezentantii UDMR si ai ALDE despre situatia politica si a adaugat ca nu vinde nicio bucata din tara. Declaratiile lui Dragnea vin la scurt timp dupa ce liderii UDMR au semnalizat ca ar urma sa voteze alaturi de PSD motiunea de cenzura impotriva premierului Grindeanu, iar PSD a facut concesii politice maghiarilor.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea dupa esecul negocierilor cu UDMR: Si-a tras glontul de argint fix in propriul picior

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a facut din nou un apel la dialog, dupa ce, sustine el, Liviu Dragnea s-a hotarat sa foloseasca voturile UDMR ca si glont de argint, dar.

Liviu Dragnea, dupa negocierile de luni cu UDMR: Nu vindem Transilvania

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, dupa negocierile cu UDMR, ca PSD nu are intentia sa vanda Transilvania.

Liviu Dragnea, dupa discutiile cu UDMR: Nu vindem Transilvania

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, la finalul sedintei cu liderii UDMR, ca a purtat o discutie cu parlamentarii minoritatii maghiare despre situatia politica actuala, argumentand ca nu a luat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )