Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dragnea, dupa sedinta coalitiei: Tin mult la Ponta. Ma intereseaza sa fie gasit nevinovat

Adevărul Adevărul,
Dragnea, dupa sedinta coalitiei: Tin mult la Ponta. Ma intereseaza sa fie gasit nevinovat

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca in PSD exista o determinare foarte serioasa ca partidul sa ramana la guvernare. in acest context, Dragnea si-a exprimat sprijinul fata de premierul Victor Ponta, despre care a spus ca spera sa fie gasit nevinovat in dosarul Turceni-Rovinari. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, dupa sedinta PSD: E un guvern stabil care face lucruri bune mai departe. Este sustinere din partea partenerilor de coalitie ca Ponta sa ramana premier (VIDEO)

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca actualul guvern este unul stabil, care face lucruri bune mai departe. E un guvern stabil care face lucruri bune mai departe. Lucrurile s-au lamurit. Este.

Comitetul Executiv al PSD, convocat miercurea viitoare. Rovana Plumb: Toate lucrurile s-au lamurit, dl Dragnea arata preocuparea pentru partid, lucram in echipa/ Dragnea: Nu am adus eu partidul in aceasta situatie ambigua. Tin mult la Victor Ponta, sper

Trebuie un Comitet Executiv, se face un Comitet Executiv saptamana viitoare, care stabileste calea de urmat. De ce atata furtuna intr-un pahar cu apa? Nu am inteles a afirmat Liviu Dragnea luni la finalul sedintei de coalitie de la sediul PSD, dupa ce daduse de inteles la inceputul zilei ca are o pozitie diferita fata de cea a Rovanei Plumb cu privire la interimatul pentru functia de presedinte. Nu am adus eu partidul in aceasta situatie ambigua a mai spus Dragnea jurnalistilor. El a atras atentia colegilor de partid care au transmis comunicate in care afirma ca nu este nevoie de congres ca nimeni nu vrea congres, el referindu-se la Comitet Executiv.

Victor Ponta: Sunt un membru ca domnul Iliescu si domnul Nastase, va dati seama?

Premierul Ponta, care a renuntat la functia de presedinte PSD, a declarat, luni, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca se simte foarte bine in calitatea de simplu membru al PSD si ca este deja un membru ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )