Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dragnea, intrebat cand i-a venit ideea de a o propune premier pe Sevil Shhaideh: in campanie. Ei i-am spus luni

Adevărul Adevărul,
Dragnea, intrebat cand i-a venit ideea de a o propune premier pe Sevil Shhaideh: in campanie. Ei i-am spus luni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca ideea de a o propune prim-ministru pe Sevil Shhaideh i-a venit in campania electorala, iar acesteia i-a spus luni, cand a chemat-o la el acasa, impreuna cu sotul. Dragnea a sustinut ca nu a mai spus nimanui si ca daca ar fi facut public numele pana acum vedeam reporteri prin Siria printre bombe, spunand ca sotul ei este seful serviciilor secrete ale lui Bashar Al-Assad. continuă pe Adevărul

Dragnea: S-ar putea sa fie nereguli la Guvern si Iohannis trage de timp pentru acoperirea lor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis a amanat numirea unui prim-ministru fie pentru a incurca implementarea masurilor fiscale promise de social-democrati in campania electorala, fie pentru a incerca acoperirea unor nereguli ale precedentului executiv.

Dragnea: S-ar putea sa fie nereguli la Guvern si Iohannis sa traga de timp pentru acoperirea lor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis a amanat numirea unui prim-ministru pana dupa Craciun fie pentru a incurca implementarea masurilor fiscale promise de social-democrati in campania electorala, fie pentru a incerca acoperirea unor nereguli ale precedentului executiv.

Dragnea, intrebat de ce a ales o persoana de etnie straina: E cetatean roman, cu toate drepturile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, miercuri, de ce a propus ca premier o persoana care nu este de etnie romana, dupa ce in timpul campaniei l-a ironizat pe Dacian Ciolos pentru ca are prenume strain, el afirmand, iritat, ca Sevil.

Liviu Dragnea, intrebat daca ALDE va primi fotoliul la Justitie: Cred ca nu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a raspuns, luni, ca nu va ceda postul de ministru al Justitiei in viitorul guvern formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu, ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )