Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dragnea, intrebat despre o demisie a lui Ponta: Vedem ce hotaraste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea, intrebat despre o demisie a lui Ponta: Vedem ce hotaraste

ACTUALIZARE 11:12 Oprea, la sedinta BPN al PSD: il asteptam pe Ponta din zi in zi Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National BPN) al PSD, ca si in urma cu o saptamana, spunand, la sosire, ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi sa revina in tara. continuă pe Ziarul Bursa

Iacobescu, la iesirea de la DNA: Am fost intrebat despre relatia cu domnul Ghita

Omul de afaceri Alexandru Iacobescu a parasit, vineri, sediul DNA Ploiesti, unde a fost audiat timp de aproximativ doua ore ca martor in dosarul lui Sebastian Ghita, fara sa faca declaratii presei, spunand doar ca procurorii l-au intrebat despre relatia cu domnul Ghita .

Sarbu despre intoarcerea lui Ponta: Cred ca SAPTAMANA ASTA vine acasa. Se simte bine, asta e important

Ilie Sarbu, liderul senatorilor liberali si tatal socru al premierului autosuspendat Victor Ponta, a declarat, luni, ca ginerele sau se simte bine si s-ar putea intoarce acasa in aceasta saptamana, decizia finala fiind in functie de opinia medicilor.

Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta BPN al PSD. Ce a spus despre intoarcerea lui Ponta

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei si presedintele UNPR, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD spunand, la sosire, ca Victor Ponta este asteptat din zi in zi sa revina in tara. Si saptamana trecuta Gabriel Oprea a participat la sedinta BPN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )