Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dragnea, judecat cu trei luni mai devreme. ...

România Liberă România Liberă,
Dragnea, judecat cu trei luni mai devreme. ...

Dosarul Frauda la referendum, in care este acuzat si vicepremierul Liviu Dragnea, va fi judecat cu trei luni mai devreme decat anuntase initial Inalta Curte, dupa ce instanta a admis cererea DNA, relateaza Mediafax. Primul termen in dosarul privind fraudarea referendumului va fi in 15 noiembrie, in loc de 18 februarie. Citeste si: DNA cere ca procesul lui Liviu Dragnea sa inceapa mai repede Instanta a admis astfel cererea transmisa in 9 octombrie de Directia Nationala Anticoruptie, care a . continuă pe România Liberă

FRAUDA REFERENDUM. Dosarul lui Liviu Dragnea, judecat cu trei luni mai devreme.

Dosarul Frauda la referendum, in care este acuzat si vicepremierul Liviu Dragnea, va fi judecat cu trei luni mai devreme decat anuntase initial Inalta Curte, dupa ce instanta a admis cererea DNA, relateaza Mediafax. Primul termen in dosarul privind fraudarea referendumului va fi in 15 noiembrie, in loc de 18 februarie. Citeste si: DNA cere ca procesul lui Liviu Dragnea sa inceapa mai repede Instanta a admis astfel cererea transmisa in 9 octombrie de Directia Nationala Anticoruptie, care .

UPDATE. Dragnea, judecat cu trei luni mai devreme. ...

UPDATE: Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca pentru el nu conteaza ca a fost devansat termenul procesului in care este acuzat. La fel. Cum mergeam in februarie, merg si in noiembrie. E acelasi lucru pentru mine, a raspuns Dragnea, dupa ce a fost intrebat cum vede faptul ca primul termen in dosarul referendumului va fi cu trei luni mai devreme. Totodata, vicepremierul a aratat ca nu stie de ce a fost devansat termenul: Nu ma intrebati pe mine, ca nu am decis .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )