Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dragnea: Niciodata nu am avut un calcul facut si cu UDMR

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Niciodata nu am avut un calcul facut si cu UDMR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca niciodata nu a avut, pentru votul motiunii de cenzura, un calcul facut si cu UDMR si ca PSD nu face niciun fel de troc, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Niciodata nu am avut calculul facut la motiunea de cenzura si cu UDMR; nu facem troc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, cand a plecat de la Parlament, intrebat daca social-democratilor le ies calculele privind votul la motiunea de cenzura dupa ce a picat intelegerea cu UDMR, ca nu a avut niciodata calculul facut cu parlamentarii Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Kelemen Hunor: Parlamentarii UDMR nu vor fi in sala la votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. PSD isi convoaca alesii la o sedinta de urgenta. Replica lui Dragnea: Niciodata nu am avut calculul facut si

Parlamentarii UDMR nu vor fi in sala, la votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat, marti, la parlament, liderul formatiunii, Kelemen Hunor.

VIDEO. Lovitura pentru Liviu Dragnea. Kelemen Hunor: Parlamentarii UDMR nu vor fi in sala la votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. PSD isi convoaca alesii la o sedinta de urgenta. Replica lui Dragnea: Niciodata nu am avut calculul fa

Parlamentarii UDMR nu vor fi in sala, la votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat, marti, la parlament, liderul formatiunii, Kelemen Hunor.

Victor Ponta: Daca motiunea nu trece, Grindeanu va deveni presedintele PSD

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a spus, duminica seara, la Antena 3, ca daca motiunea de cenzura nu va trece, Sorin Grindeanu va forma un nou guvern si va deveni si presedintele PSD,.

Dragnea face plata catre UDMR?! Seful PSD ar accepta modificari la Legea AUTONOMIEI in schimbul votului pentru MOTIUNEA DE CENZURA! (FOTO)

Liviu Dragnea este pregatit sa faca concesii UDMR in privinta autonomiei, in schimbul votului pentru motiunea de cenzura impotriva propriului Guvern, Executivul Grindeanu. Marti, pe ordinea.

Sorin Grindeanu, despre o negociere cu Traian Basescu: Eu nu, poate presedintele PSD

Sorin Grindeanu a declarat sambata, la Timisoara, ca a avut discutii cu liderii UDMR si se bazeaza si pe sustinerea colegilor din mai multe organizatii locale, fara a preciza insa care sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )