Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dragnea: PSD, capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau anticipate. Nu stie nimeni ce va fi la toamna

România Liberă România Liberă,
Dragnea: PSD, capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau anticipate. Nu stie nimeni ce va fi la toamna

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus, sambata, celor prezenti la conferinta de alegeri a organizatiei de femei a PSD Teleorman, ca PSD este capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau mai grabite eventual, atragandu-le in context atentia ca este posibil ca in septembrie sa avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastra. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: PSD, capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau mai grabite eventual. Nu stie nimeni ce va fi la toamna

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus, sambata, celor prezenti la conferinta de alegeri a organizatiei de femei a PSD Teleorman, ca PSD este capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau mai grabite eventual, atragandu-le atentia ca este posibil ca in septembrie sa avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastra.

PSD, capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau mai grabite eventual

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus, sambata, celor prezenti la conferinta de alegeri a organizatiei de femei a PSD Teleorman, ca PSD este capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau mai grabite eventual, atragandu-le in context atentia ca este posibil ca in septembrie sa avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastra.

Dragnea: PSD este capabil sa castige viitoarele alegeri

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus, sambata, celor prezenti la conferinta de alegeri a organizatiei de femei a PSD Teleorman, ca PSD este capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau.

Liviu Dragnea: PSD are capacitatea si forta interioara sa castige viitoarele alegeri, la termen sau mai grabite eventual

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca PSD este capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau mai grabite eventual, informeaza Agerpres. Acest partid PSD, n. r. ) are.

Dragnea: PSD are o cota de incredere de peste 40%. Eu pun foarte mult asta pe seama efectelor bune ale guvernarii

Liviu Dragnea a declarat ca PSD are o cota de incredere in randul electoratului de peste 40 la suta si ca partidul are datoria de a pregati alegerile de anul viitor cu multa responsabilitate. PSD-ul nu are.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )