Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dragnea si-a dat demisia din Guvern si se retrage de la conducerea PSD

Adevărul Adevărul,
Dragnea si-a dat demisia din Guvern si se retrage de la conducerea PSD

Liviu Dragnea si-a anuntat,astazi, demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale, dupa ce a primit un an cu suspendare in dosarul Referendumului. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea si-a dat demisia din Guvern

ACTUALIZARE 14:27 Ponta: Toate scrutinele trebuie sa aiba alt specific daca indemnarea la vot este fapta penala Toate scrutinele de vot de orice tip din Romania trebuie sa aiba un alt specific daca si in viitor se va considera ca este comisa o fapta penala prin indemnarea oamenilor sa vina la vot, iar aceasta problema trebuie rezolvata, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta. * Ponta: Noul ministru al Dezvoltarii si Administratiei Publice, nominalizat dupa discutii cu Iohannis.

Theodor Nicolescu, deputatul PNL aflat in arest preventiv, si-a dat demisia din Parlament

Theodor Nicolescu, deputatul PNL care in prezent se afla in arest preventiv, si-a dat demisia din Camera Deputatilor. Procurorii DNA l-au acuzat de abuz in serviciu si luare de mita. Nicolescu este suspectat in acelasi dosar cu fostul sef al ANI, Horia Georgescu.

Scandalul de la Liceul de Muzica din Cluj continua: directorii scolii si-au dat demisia, invatatoarea care-si umileste elevii ramane

Comisa disciplinaradin cadrul Liceului de Muzica din Cluj a propus desfacerea disciplinara a contractului de munca a invatatoarei care a fost inregistrata in timp ce zbiera la elevii ei. intrucat Consiliul de Administatie al Scolii a refuzat propunerea, directorii si-au dat demisia.

VIDEO Scandalul de la Liceul de Muzica din Cluj continua: directorii scolii si-au dat demisia, invatatoarea care-si umileste elevii ramane

Comisa disciplinaradin cadrul Liceului de Muzica din Cluj a propus desfacerea disciplinara a contractului de munca a invatatoarei care a fost inregistrata in timp ce zbiera la elevii ei. intrucat Consiliul de Administatie al Scolii a refuzat propunerea, directorii si-au dat demisia.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, retinut de DNA in dosarul ANRP, isi da demisia din Parlament

Deputatul PNL Theodor Nicolescu isi da demisia din Parlament, DNA acuzandu-l de abuz in serviciu si luare de mita, scrie stiripesurse. ro. Nicolescu este suspectat in acelasi dosar cu fostul sef al ANI, Horia.

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern

Liviu Dragnea a anutat ca a demisionat din functia de ministru al Dezvoltarii, iar luni va prezenta Biroului Permanent al PSD demisia si din functia de presedinte-executiv al PSD.

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern si din conducerea PSD, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Ma consider nevinovat

UPDATE - Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de.

FOTO. Reuters, despre condamnarea lui Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Reuters scrie ca este al doilea caz din guvernul Ponta dobarat de acuzatii grave, dupa cel al ministrului Finantelor, Darius Valcov, care a demisionat dupa ce a fost inceputa o ancheta in cazul sau, privind fapte de coruptie. Dragnea a negat infractiunile si a promis sa demisoneze daca este condamnat .

Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosrul Referendumului a produs ecouri rapid si in presa internationala. Jurnalistii de la Reuters noteaza intr-un articol ca aceasta este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2125 seconds )