Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragomir: Trimiterea dosarului transferurilor la Curtea de Apel este cea mai corecta decizie.

România Liberă România Liberă,
Dragomir: Trimiterea dosarului transferurilor la Curtea de Apel este cea mai corecta decizie.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, ca decizia judecatorelor Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) de a trimite dosarul transferurilor de fotbalisti pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucuresti este cea mai corecta decizie, scrie Mediafax. Eu asa am spus ca se va da, puteti sa imi spuneti Oracolul de la Balcesti. Eu am vorbit cu toti marii avocati si mi-au spus ca se va da spre rejudecare. Completul de judecata de la ICCJ a fost profesionist, asta a fost cea mai . continuă pe România Liberă

Dosarul Transferurilor din fotbal este trimis spre rejudecare

Completul de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis luni,cu opinie majoritara, trimiterea Dosarului Transferurilor spre rejudecare la Curtea de Apel Bucuresti. Exista riscul ca, pana la pronuntarea unei sentinte finale, unele fapte de evaziune fiscala se se prescrie. Celelalte fapte incriminate de procurori nu se vor prescrie insa. Decizia de astazi inseamna practic inca un an jumate - doi ani la dosar, timp in care se va judeca din nou apelul la curtea de apel si apoi recursul la Inalta Curte. In Dosarul Transferurilor, opt dintre cei mai mari oameni din fotbalul romanesc - George Copos, Cristi Borcea, Gica Popescu, Jean Padureanu, Gigi Netoiu, Mihai Stoica, Victor si Ioan Becali - au fost condamnati de catre Curtea de Apel Bucuresti la un total de 40 de ani de inchisoare o parte cu suspendare) si la plata unor daune de peste 10 milioane de dolari.

Dumitru Dragomir, despre Dosarul transferurilor: Un asemenea proces nu se poate realiza fara o expertiza contabila

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat, luni, decizia iCCJ de a trimite spre rejudecarea Dosarul Transferurilor, in care Cristian Borcea, fratii Becali, George Copos, Jean Padureanu, Mihai Stoica, Gica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )