Libnet.ro
UNICEF

08:30

De ce dragostea la varsta a treia este cea mai solida? Psihologii explica motivele pentru care bunicii iubesc mai curat decat tinerii

Adevărul Adevărul,
De ce dragostea la varsta a treia este cea mai solida? Psihologii explica motivele pentru care bunicii iubesc mai curat decat tinerii

Varsta a treia nu inseamna disparitia definitiva a sentimentelor. in viziunea psihologilor, oamenii trecuti de varsta maturitatii au parte de o altfel de dragoste, mult mai solida, din care dispare teama infidelitatii. continuă pe Adevărul

TUI TravelCenter/Eurolines este cea mai mare agentie de turism: cati bani face din vacantele romanilor

Tui TravelCenter/Eurolines, controlata de omul de afaceri Dragos Anastasiu, este cea mai mare agentie de turism, dupa cifra de afaceri. Compania a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri de 66,7 milioane euro 297 mil. lei), in crestere cu 31% fata de 2013.

Care este cea mai buna modalitate sa determin un client sa imi dea feedback?

In fiecare saptamana, Ozana Giusca raspunde la intrebarile antreprenorilor romani legate de provocarile zilnice. Trimite-ne intrebarile tale la adresa antreprenor21@romanialibera. ro.

Cum arata cea mai colorata pestera din lume. Imagini spectaculoase din pestera curcubeu

Pestera Reed Flute din China atrage vizitatori de peste o mie de ani, iar unele inscriptii descoperite aici dateaza din timpul Dinastiei Tang, din jurul anilor 790. Este cea mai colorata pestera subterana din lume, iar aceste fotografii surprind imagini impresionante.

Cea mai seducatoare femeie din lume! Din ce este compusa!

Cea mai seducatoare femeie din lume a imprumutat trasaturi fizice de la mai multe vedete feminine internationale. Iata cum a fost realizat portretul celei in fata careia barbatii nu pot rezista.

Cea mai buna zi pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Baku. Trei medalii pentru gimnastii romani

Delegatia Romaniei a avut cea mai buna zi la Jocurile Europene de la Baku. Gimnasta Andreea Iridon a cucerit doua medalii in finalele pe aparate. Romanca a ratat cu putin aurul la barna. Iridon a luat.

Astronomii pasionati de fotbal au denumit cea mai stralucitoare galaxie din Univers CR7

Cea mai stralucitoare galaxie observata vreodata in Univers a primit numele CR7, in onoarea fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, au anuntat, miercuri, astronomii de la Observatorul European Austral ESO),.

Cea mai buna audienta pentru NBA din era post Michael Jordan

Finala NBA din acest an dintre Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers a inregistrat cea mai ridicata audienta in randul fanilor din ultimii 17 ani.

Acestea sunt telefoanele de top cu cea mai buna autonomie

Autonomia actualelor telefoane depinde intai de capacitatea bateriei, apoi de sistemul de operare. Cum majoritatea ruleaza Android, au fost testate cele mai noi smartphone-uri pentru a vedea cine iti e alaturi mai mult timp. LG G4, Samsung Galaxy S6 sau HTC One M9 sunt doar trei dintre cele mai noi telefoane. Totodata, sunt cele mai [] Acestea sunt telefoanele de top cu cea mai buna autonomie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai stralucitoare GALAXIE din Universul timpuriu, numita dupa un fotbalist

Astronomul portughez, David Sobral, si echipa lui au descoperit cea mai stralucitoare galaxie din universul timpuriu si au ales sa o numeasca dupa jucatorul national de fotbal, Cristiano Ronaldo, potrivit Observatorului Sudic European.

Cea mai EXACTA HARTA a Caii Lactee a fost realizata! Ce SECRETE au iesit la iveala despre galaxia noastra

O echipa de astronomi brazilieni a folosit datele adunate de sonda WISE Wide-field Infrared Survey Explorer) , apartinand NASA, pentru a realiza cea mai exacta harta a Caii Lactee dintre cele elaborate pana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )