Libnet.ro
UNICEF

10:00

Drama in Covasna: Un tanar si-a ucis bunica si si-a ranit grav mama.

România Liberă România Liberă,
Drama in Covasna: Un tanar si-a ucis bunica si si-a ranit grav mama.

Un tanar de 27 de ani din Targu Secuiesc Covasna) si-a injunghiat mortal bunica si si-a ranit grav mama, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Covasna, Nicoleta Marin, politistii au fost sesizati, duminica, printr-un apel la 112, ca in municipiul Targu Secuiesc, o persoana a fost victima unei agresiuni fizice In urma cercetarilor, politistii au constatat ca un tanar in varsta de 27 de ani si-a injunghiat bunica, in varsta de 80 de ani, si mama, in varsta . continuă pe România Liberă

Covasna: Un tanar si-a ucis bunica si si-a ranit grav mama, amenintand apoi ca se sinucide

Un tanar de 27 de ani din Targu Secuiesc si-a injunghiat mortal bunica si si-a ranit grav mama, dupa care a amenintat ca se sinucide. Tanarul si-a injunghiat bunica de 80 de ani si mama de 54 de ani, in.

Un tanar din Covasna si-a UCIS BUNICA si si-a RANIT GRAV MAMA

Un tanar de 27 de ani din Targu Secuiesc Covasna) si-a injunghiat mortal bunica si si-a ranit grav mama, dupa care a iesit la una dintre ferestrele locuintei aflate la etajul al patrulea al unui bloc, avand.

Dolj: O adolescenta de 16 ani si-a ucis bunica, impuscand-o accidental cu o arma de vanatoare

O adolescenta de 16 ani si-a impuscat accidental bunica, duminica, intr-o localitate din Dolj. Adolescenta a mers duminica, la bunicii ei, impreuna cu iubitul ei, de 22 de ani. Cei doi au luat cu ei o pusca de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )