Libnet.ro
UNICEF

16:00

Drama in familia Simonei Halep! Tatal si fratele au ajuns imediat la locul exploziei

Antena3 Antena3,
Drama in familia Simonei Halep! Tatal si fratele au ajuns imediat la locul exploziei

Inca o drama in familia Simonei Halep, inainte de semifinala de la Stuttgard. Centrala termica de la fabrica de branzeturi a unchiului Simonei a explodat si o angajata a murit. Tatal si fratele Simonei au ajun. continuă pe Antena3

Explozie la o ferma a unchiului Simonei Halep. O angajata a murit strivita de centrala termica

Incident grav la o ferma din localitatea constanteana Dorobantu care ii apartine unchiului Simonei Halep. O explozie care a avut la centrala termica a omorat o persoana.

CTP: Meritul extraordinar al Simonei Halep este ca a ramas calma tot timpul. Un meci tactic exceptional

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu CTP) sustine ca victoria Simonei Halep in fata Garbinei Muguruza, in turneul de la Stuttgart, e foarte importanta, adversara romancei fiind considerata o jucatoare de o infernala, potrivit unei declaratii facute la Digi24, miercuri noapte.

CTP, critic la adresa Simonei Halep: Lipsita de nerv, a trait mai degraba din greselile unei Errani din ce in ce mai stoarsa de puteri

Simona Halep a trecut, nu tocmai usor de italianca Sara Errani, scor 6-4, 6-4, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Stuttgart.

WTA Stuttgart: Sara Errani, viitoarea adversara a Simonei Halep in sferturi

Sara Errani, locul 15 WTA, a invins-o joi pe Zarina Dias, pozitia a 32-a in ierarhia mondiala, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart unde o va avea ca adversara pe Simona Halep, locul 3 WTA si a doua favorita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )