Libnet.ro
UNICEF

20:15

Drama fara margini a unei celebre vedete Pro TV. Sotul s-a impuscat in cap dupa ce a comis accidental o crima

Playtech Playtech,
Drama fara margini a unei celebre vedete Pro TV. Sotul s-a impuscat in cap dupa ce a comis accidental o crima

Desi este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Oana Cuzino este singura, oficial, din anul 2014. Putini cunosc insa drama care i-a marcat viata celebrei prezentatoare de la Pro Tv. Drama fara margini a Oanei Cuzino Totul a inceput la finele anilor `90, atunci cand Mircea Stanescu si frumoasa prezentatoare s-au cunoscut. Cei . continuă pe Playtech

Durere fara margini la vila Duduienilor. Ce se intampla chiar acum cu trupul neinsufletit al lui Emi Pian

Drama familiei Duduianu inca nu s-a terminat, avand in vedere ca astazi trupul neinsufletit al fostului lider de clan, Emi Pian, a fost adus de la morga acasa. Deja membrii familiei si prietenii s-au adunat, inca de ieri, la locuinta acestuia din Rahova. Vila Duduienilor impanzita de familie si prieteni in ultimele 24 de ore .

VIDEO Durere fara margini, in curtea casei lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Jale mare, miercuri, in curtea lui Emi Pian. Siciriul cu trupul neinsufletit al interlopului a ajuns acasa pentru priveghi. Curtea celui care a murit dupa ce a fost injunghiat la un joc de barbut s-a umplut de sute de oameni imbracati in negru, familie, prieteni apropiati, dar si multi curiosi care au vrut sa traiasca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )