Libnet.ro
UNICEF

22:00

Drama lui Gabriel Cotabita ridica problema existentei unui medic in salile de fitness. REACTIA ministrului Sanatatii

Antena3 Antena3,
Drama lui Gabriel Cotabita ridica problema existentei unui medic in salile de fitness. REACTIA ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a afirmat ca trebuie vazut daca este posibila o reglementare potrivit careia sa existe asistenta medicala la salile de fitness, raspunzand unei intrebari privind. continuă pe Antena3

Gabriel Cotabita a fost supus unui nou RMN cerebral, care a indicat zone cu leziuni grave

Echipa multidisciplinara care il evalueaza permanent pe Gabriel Cotabita a decis, marti, ca artistul sa faca un nou RMN cerebral, iar analiza a indicat zone cu leziuni grave, potrivit unor surse apropiate.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, despre cazul Gabriel Cotabita: A fost vorba despre o problema de sanatate destul de grava (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat marti seara ca artistul Gabriel Cotabita se confrunta cu o problema de sanatate destul de grava, dar beneficiaza de ajutor de specialitate. Nu stiu.

UPDATE. Gabriel Cotabita NU va mai fi supus unui test neurologic

UPDATE: Gabriel Cotabita nu va mai fi supus unui test neurologic, deocamdata. Medicii au decis sa amane acest test. Cotabita respira in continuare cu ajutorul aparatelor, dupa accidentul.

Gabriel Cotabita, in stare foarte grava: artistul a fost supus unui nou RMN cerebral

Echipa multidisciplinara care il evalueaza permanent pe Gabriel Cotabita a decis, marti, ca artistul sa faca un nou RMN cerebral, iar analiza a indicat zone cu leziuni grave, potrivit unor surse apropiate cantaretului.

Cum se simte Gabriel Cotabita, dupa spusele prietenilor

Gabriel Cotabita se afla inca in coma indusa in spital, din pricina unui stop cardio-respirator. Prietenii lui apropiati se destainuie spunand cum se simte artistul si infirmand seria de zvnonuri alarmante din ultima perioada.

In ce stare se afla Gabriel Cotabita! Medicii vorbesc in premiera!

Dupa trei zile de zvonuri si presupuneri pe seama starii in care se afla Gabriel Cotabita, medicii de la Spitalul Floreasca au reactionat pentru prima data pe cale oficiala. Iata ce au declarat acestia.

Gabriel Cotabita, in stare foarte grava

Gabriel Cotabita se afla inca in coma indusa, iar starea lui este descrisa ca fiind foarte grava, desi medicii se abtin de la a da declaratii. Artistul a fost mutat la Terapie Intensiva, iar familia lui a cerut ca nimeni sa nu divulge rezultatele investigatiilor.

Familia lui Gabriel Cotabita se roaga pentru o minune

Familia lui Gabriel Cotabita se roaga pentru o minune. Artistul respira cu ajutorul aparatelor si e in continuare in stare de inconstienta. Florentina Ilie este la spitalul Floreasca. Cotabita se.

Radu Banciu, despre Gabriel Cotabita: Daca si asta a fost talentat si a trait in epoca de aur a muzicii, atunci Michael Jackson ce a fost?

Marele talent al lui Gabriel Cotabita, cantaretul care a suferit un stop cardio-respirator vineri, va fi subiect de discutie la Lumea lui Banciu de la B1 TV saptamani in sir, a anuntat jurnalistul Radu Banciu. in opinia acestuia, Gabriel Cotabita 59 de ani) se afla la un pas sa dea coltul.

Fiica lui Gabriel Cotabita reactioneaza pe Facebook: Nu va lasati condusi de emotii pentru a obtine orice fel de informatie legata de starea lui

Fiica lui Gabriel Cotabita, Aela Cotabita, a reactionat printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, prin care transmite multumiri atat persoanelor care se gandesc la starea de sanatate a tatalui sau,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )