Libnet.ro
UNICEF

18:30

Drama in lumea sportului. O vedeta si-a ucis din greseala fetita

Antena3 Antena3,
Drama in lumea sportului. O vedeta si-a ucis din greseala fetita

Fostul star din NFL, Todd Heap, si-a lovit, din greseala, cu masina fetita de doar 3 ani. Copila a murit la spital. El se pregatea sa plece impreuna cu familia spre casa din Arizona. Fata de 3 ani . continuă pe Antena3

Siria: Coalitia internationala a ucis din greseala 18 combatanti aliati

Coalitia internationala impotriva gruparii Stat Islamic a ucis marti din greseala 18 combatanti aliati din Fortele Democratice Siriene, intr-o lovitura aeriana in nord-estul Siriei, a anuntat joi comandamentul fortelor americane in Orientul Mijlociu, citat de AFP.

Un fost mare jucator de fotbal american si-a ucis, din greseala, fiica de 3 ani

Fostul star din NFL, Todd Heap, si-a lovit cu masina copila de 3 ani. Heap isi muta masina pe alee si nu a vazut-o pe micuta, relateaza Digi Sport.

Pentagonul anunta o eroare a coalitiei internationale antijihadiste. 18 luptatori ai Fortelor Democratice Siriene au fost ucisi din greseala, intr-un raid coordonat de SUA

Coalitia internationala antijihadista condusa de Statele Unite a ucis din greseala 18 membri ai Fortelor Democratice Siriene, intr-un atac aerian care a avut loc, marti, la sud de orasul Tabqa, a anuntat Pentagonul.

Se intampla in Romania! A predat 50.000 de lei Politiei, dupa ce i-a primit rest, din greseala

O femeie de 22 de ani s-a prezentat la sediul Politiei si a predat aproape 50. 000 de lei, pe care i-a primit in plus, din greseala, de la casiera unei case de schimb valutar, la care a schimbat 1. 200 de euro,.

Eroare mortala a coalitiei internationale impotriva ISIS: 18 luptatori rebeli din Siria au fost ucisi din greseala in timpul unui bombardament

Luptatori au Fortelor Democrate Siriene SDF), aliate cu SUA, au fost ucisi din greseala intr-un raid al coalitiei internationale care lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, au anuntat.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )