Libnet.ro
UNICEF

16:00

Drobeta Turnu Severin: Un barbat a murit si un copil a fost grav ranit in urma unui accident

B1 B1,
Drobeta Turnu Severin: Un barbat a murit si un copil a fost grav ranit in urma unui accident

Un barbat in varsta de 65 de ani a murit, iar nepotul sau, in varsta de cinci ani, pe care il transporta pe bicicleta, a fost ranit grav luni seara, dupa ce au fost loviti in plin de un autoturism care a. continuă pe B1

Un barbat si un copil, loviti in plin de o masina, in Drobeta Turnu Severin

Un barbat a murit, iar nepotul sau, in varsta de cinci ani, a fost ranit grav, dupa ce au fost loviti in plin de un autoturism care a intrat intr-o depasire neregulamentara, in Drobeta Turnu Severin.

Proteste anuntate la Drobeta Turnu Severin. Este o situatie dramatica

Aproximativ 2. 400 de angajati ai Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) din Drobeta Turnu Severin vor protesta, incepand de luni, oprind temporar activitatea pe cele doua platforme, nemultumiti ca.

Un tanar gasit mort in baie de un prieten la Turnu Severin

Tragedie in aceasta noapte intr-o familie din Drobeta Turnu-Severin, un tanar de numai 20 de ani a fost gasit de un prieten in stare de inconstienta in baie, la numai cateva minute dupa ce venisera dintr-un club. Prietenul tanarului a sunat la 112 si a chemat imediat o ambulanta, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru tanar, desi au incercat sa-l readuca la viata mai bine de o jumatate de ora.

Un biciclist spulberat de un BMW foarte aproape de casa sa din Turnu Severin

Tragedie pe Calea Targu Jiului din Drobeta Turnu Severin. Un barbat in varsta de 65 de ani, care se afla pe o bicicleta, a fost spulberat de un autoturism BMW. Accidentul s-a produs chiar la cativa zeci de metri de casa unde locuieste victima.

Totul pe internet: Contractele Primariei Turnu Severin la vedere

Mai multa transparenta pe site-ul oficial al Primariei Drobeta Turnu Severin isi propune un proiect initiat de viceprimarul municipiului de la Dunare, dupa modelul altor site-uri de acest gen din tara, unde sunt afisate in cele mai mici detalii toate cheltuielile facute de institutie.

Simpozion international in memoria savantului Stefan Odobleja

La Drobeta Turnu Severin a avut loc la acest sfarsit de saptamana simpozionul international Stefan Odobleja- Eternitate la timpul prezent, eveniment organizat in memoria savantului Stefan Odobleja, creatorul Ciberneticii generalizate.

VIDEO Operatiune de salvare pe Dunare. Politistii de frontiera au salvat trei persoane foarte aproape de barajul Portile de Fier I

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o ambarcatiune rapida de interventie, pentru a salva trei cetateni romani, doi adulti si un minor, in varsta de 7 ani, care ramasesera izolati in Ostrovul Golu km fluvial 942 al Dunarii) din cauza valurilor mari provocate de o furtuna.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )