Libnet.ro
UNICEF

13:00

Drum fara intoarcere! Marea Britanie ar putea fi EXCLUSA din UE daca insista cu limitarea drepturilor emigrantilor

Antena3 Antena3,
Drum fara intoarcere! Marea Britanie ar putea fi EXCLUSA din UE daca insista cu limitarea drepturilor emigrantilor

Cancelarul Germanie, Angela Merkel, l-a avertizat pe premierul britanic, David Cameron, ca daca administratia de la Londra continua sa insiste in introducerea unor restrictii pentru emigrantii din UE, Marea. continuă pe Antena3

AVERTISMENTUL Angelei Merkel pentru David Cameron: Va apropiati de un punct fara intoarcere

Cancelarul german Angela Merkel l-a avertizat pe omologul sau britanic David Cameron, apreciind ca se apropie de un punct fara intoarcere cu Uniunea Europeana, dupa afirmatiile sale privind imigratia, conform.

Cum s-au desfasurat alegerile prezidentiale in Marea Britanie. Vezi ce spune ambasadorul Romaniei la Londra

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a vorbit, dupa inchiderea procesului electoral, despre modul in care s-au desfasurat alegerile prezidentiale in Marea Britanie. Potrivit acestuia, au fost organizate 11.

Explozie la o fabrica de artificii din Marea Britanie: Doi disparuti si cinci raniti (VIDEO)

Doua persoane sunt date disparute si alte cinci au fost ranite in Marea Britanie, dupa o explozie de proportii la o fabrica de artificii din Stafford. Acestea au continuat sa lumineze cerul timp de ore bune si.

O cersetoare romanca l-a pus in dificultate pe liderul laburist din Marea Britanie

La doar 14 ani, Rebeca State cerseste pe strazile din Manchester. Saptamana trecuta, liderul laburist Ed Miliband a fost fotografiat oferindu-i fetei, care cerseste ilegal, doar doua pence, echivalentul a aproximativ zece bani. El a fost acuzat ca arata ciudat si inspaimantat, nereusind sa se uite in ochii ei.

Italia ar putea iesi din recesiune in 2015

Desi se estimase ca Italia va iesi din recesiune anul acesta, prognozele arata ca cel mai probabil acest fapt se va intampla in anul 2015, din cauza cererii interne scazute si a activitatii comerciale internationale sub asteptari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )