Libnet.ro
UNICEF

23:30

Drum judetean din Vaslui afectat de alunecarile de teren

Adevărul Adevărul,
Drum judetean din Vaslui afectat de alunecarile de teren

Precipitatiile cazute in ultimele zile pe raza judetului Vaslui au afectat o portiune din Drumul Judetean Barlad - Pochidia. in zona a fost o alunecare de teren, iar drumul s-a surpat pe o portiune de aproximativ trei metri. Pagubele nu au fost atat de mari incat circulatia vehiculelor pe respectivul drum sa fie oprita, insa sunt necesare alocarea de fonduri in vederea repararii drumului. continuă pe Adevărul

Doi copii dintr-un centru de plasament din Vaslui au dat o spargere la un magazin ca sa fure inghetata

O fata si un baiat dintr-un centru de plasament al Directiei pentru Protectia Copilului Vaslui sunt cercetati penal de catre politisti dupa ce au dat o spargere la un magazin din centrul municipiului si au furat inghetata, cei doi fugind din centru pe geamul de la baie.

Fiul unui primar din Vaslui a fost retinut dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac si ar fi abuzat-o sexual

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual,.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut pentru viol. Victima este o fata de 15 ani

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual. Verisorul fiului edilului a fost si el retinut pentru complicitate la viol.

Ce masuri au luat autoritatile in cazul accidentului petrecut la circul din Vaslui

Proprietarii circului implicat in accidentul de miercuri seara, cand una din tribunele cu spectatori s-a prabusit, au fost amendati cu 30. 000 de lei de catre Inspectoratul Teritorial de Munca, pentru munca la.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut ca ar fi violat o fata de 15 ani, eliberat de procurori

Fiul primarului din comuna vasluiana Gagesti, retinut de politisti dupa ce ar fi violat o fata de 15 ani pe care ar fi legat-o de un copac, a fost eliberat de procurori pe motiv ca victima si-ar fi schimbat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )