Libnet.ro
UNICEF

00:08

Drum simbolic al familiei regale, de Ziua Nationala a Romaniei

România Liberă România Liberă,
Drum simbolic al familiei regale, de Ziua Nationala a Romaniei

Principesa Margareta si principele Radu vor efectua, de Ziua Nationala a Romaniei, un drum simbolic de la Sinaia la Bucuresti, o calatorie care aduce un omagiu regelui Ferdinand si reginei Maria, cuplul princiar avandu-i ca invitati pe arhiducesa Maria Magdalena a Austriei si pe sotul acesteia. continuă pe România Liberă

Trenul regal ajunge la Focsani de Ziua Nationala a Romaniei. in vagoane se vor afla principesa Margareta, principele Radu si alti invitati de vita nobila

Trenul va sosi in Gara Focsani la ora 13. 45 si va sta doar jumatate de ora in orasul Unirii. Trenul Regal a fost comandat de Regele Ferdinand I in anul 1926, in Italia. Trenul a fost livrat Romaniei dupa moartea lui Ferdinand, in anul 1928.

Radu Beligan si Maia Morgenstern, impreuna in Leul Desertului de Ziua Nationala a Romaniei!

Doi actori de geniu Radu Beligan si Maia Morgenstern - vor fi impreuna pe scena, chiar de Ziua Nationala a Romaniei, in reprezentatia extraordinara a spectacolului LEUL DESERTULUI, la Palatul National al Copiilor! .

Programul manifestarilor organizate la Timisoara de Ziua Nationala a Romaniei

Timisorenii sunt invitati sa participe la evenimentele care vor avea loc in oras cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Concertele serii vor fi cu Desant si Proconsul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )