Libnet.ro
UNICEF

16:01

Drumul National 67D, blocat in Mehedinti dupa ce mai multi arbori au cazut de pe versanti

B1 B1,
Drumul National 67D, blocat in Mehedinti dupa ce mai multi arbori au cazut de pe versanti

Circulatia rutiera este blocata miercuri dimineata, pe Drumul National 67D intre localitatile Baia de Arama Mehedinti) si Baile Herculane Caras-Severin), dupa ce mai multi copaci s-au desprins de pe . continuă pe B1

Drumul National 67D, blocat in Mehedinti dupa ce mai multi arbori au cazut de pe versanti

Circulatia rutiera este blocata miercuri dimineata, pe Drumul National 67D intre localitatile Baia de Arama Mehedinti) si Baile Herculane Caras-Severin), dupa ce mai multi copaci s-au desprins de pe .

UPDATE: Drumul National 67D, blocat in Mehedinti. Circulatia rutiera a fost reluata

Drumul National 67D este blocat intre localitatile Baia de Arama Mehedinti) si Baile Herculane Caras-Severin), din cauza unor copaci care au cazut pe carosabil de pe versantii din apropierea soselei.

Drumul National 67D este blocat in Mehedinti

Drumul National 67D este blocat intre localitatile Baia de Arama Mehedinti) si Baile Herculane Caras-Severin), din cauza unor copaci care au cazut pe carosabil de pe versantii din apropierea soselei.

Alegerile din R. Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin relatia cu Moscova, sustine MAE rus

Rezultatele alegerilor legislative din Republica Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin dezvoltarea unor relatii cu Rusia, a apreciat miercuri Ministerul rus al Afacerilor Externe. in general, rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova arata ca un numar semnificativ de alegatori moldoveni sunt in favoarea dezvoltarii unor relatii cu Rusia si a integrarii tarii lor in spatiul eurasiatic, se arata ministerul intr-un comunicat.

MAE rus: Alegerile din R.Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin relatia cu Moscova

Rezultatele alegerilor legislative din Republica Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin dezvoltarea unor relatii cu Rusia, a apreciat miercuri Ministerul rus al Afacerilor Externe, citat de agentia TASS in pagina electronica.

Europenii care vor cheltui cei mai multi bani de Craciun. Romanii, cei mai generosi

Locuitorii din Marea Britanie vor cheltui cei mai multi bani pe cadouri in acest an, arata un studiu realizat de ING Group pe un esantion de aproape 12. 000 de consumatori, scrie Esmmagazine. com .

Mai multi pasageri pe aeroporturile aeropene decat pe cele non-UE

Numarul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile europene in luna octombrie a crescut cu 5,5%, fata de anul trecut. Astfel, traficul raportat pe aeroporturile din UE a fost mai mare decat cel din afara tarilor din afara Uniunii Europene, pentru prima data in ultimii opt ani, conform ACL Europe, relateaza Mediafax.

Fiscul nu vrea sa raspunda la cererile de informatii despre recuperarea prejudiciului din marile dosare: dupa mai mult de o luna de la formulare, HotNews.ro nu a primit niciun raspuns

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) nu a reusit, dupa numeroase insistente ale HotNews. ro, sa furnizeze date de interes public referitoare la recuperarea prejudiciului din dosarul ICA. Avand in vedere ca statul roman a inceput recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro, un reporter HotNews. ro a intrebat in mod oficial daca Ministerul de Finante sau ANAF a incheiat un contract de inchiriere cu Antena Group pentru sediul Antena 3. Prima formulare a unei solicitarii in baza legii 544/2001 a fost trimisa la Ministerul Finantelor Publice pe data de 28 octombrie. Dupa redirectionarea acesteia catre ANAF si numeroase apeluri telefonice, reporterul HotNews nu a primit raspunsul la o chestiune simpla, de interes public.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )