Libnet.ro
UNICEF

18:00

Drumurile rusinii din Satu Mare: din totalul de 850 km de drum judetean, 100 sunt de pamant si 65 cu piatra cubica

Adevărul Adevărul,
Drumurile rusinii din Satu Mare: din totalul de 850 km de drum judetean, 100 sunt de pamant si 65 cu piatra cubica

Din cei aproximaiv 850 de kilometri de drum judetean din Satu Mare, doar pe 200 se poate circula fara probleme. Restul are nevoie de reparatii pentru ca o portiune de 100 de kilometri de drum este acoperita cu pamant, 65 pavata cu piatra cubica iar pe unele portiuni mai mici asfaltul este distrus. continuă pe Adevărul

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a carui identitate nu a fost stabilita a murit dupa ce s-a aruncat de pe Golescu in Somes

Un barbat din Satu Mare a hotarat sa-si puna capat zilelor aseara, in jurul orei 20. 00, cand s-a aruncat in raul Somes de pe podul Golescu. Cadavrul barbatului a fost gasit la o distanta de 4 km de podul tehnologic, inspre localitatea Dara.

Fosti directori ai DJST Satu Mare, condamnati la inchisoare. Fratii Gal au inchiriat Hotelul Sport propriei firmei

Fostul director al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret DJST) Satu Mare, Florin Gal a fost condamnat de Curtea de Apel Oradea la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare. Florin Gal, in complicitate cu fratele sau, Calin, a concesionat Hotelul Sport fostei sale firme, printr-o licitatie trucata.

Dorel Coica: Mircea Geoana este un nimeni. Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Satu Mare l-a facut pres pe fostul sef al partidului

Presedintele organizatiei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica, cere demisia lui Mircea Geoana din functia de parlamentar in urma afirmatiilor pe care le-a facut la adresa partidului. Mircea Geoana este un nimeni, a mai spus Coica.

Seful PSD Satu Mare cere demisia lui Geoana din Senat: Sa conduca crescatorii de pepeni din Dabuleni

Seful organizatiei PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica, cere demisia lui Mircea Geoana din Senat. Edilul respinge afirmatiile pe care Geoana le-a adresat Partidului Social Democrat. Eu i-as face o recomandare d.

Sinteza zilei. Imaginile rusinii din epoca Traian Basescu

Duminica seara, la Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat imaginile rusinii din epoca Traian Basescu. Timp de 10 ani, romanii au suportat cu stoicism regimul Basescu, au fost umiliti, saraciti, lasati la.

Drumurile rusinii: 200 km de drumuri judetene nu au vazut asfalt. Sunt folosite de turistii straini care se dau cu ATV-urile

Kilometri buni de drumuri judetene care inca nu au vazut asfalt. Drumuri pe care oamenii circula cum pot, drumuri numai bune pentru masini de teren si pentru turistii straini cu ATV-uri. La aceasta ora in Maramures exista 775 km de drumuri judetene din care 200 km sunt din pamant sau pietruite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )