Libnet.ro
UNICEF

01:05

Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA: Securitatea energetica a Romaniei poate fi deraiata de taxarea excesiva

Adevărul Adevărul,
Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA: Securitatea energetica a Romaniei poate fi deraiata de taxarea excesiva

Securitatea energetica este direct legata de securitatea nationala dupa cum arata evenimentele recente din Ucraina, insa Romania este protejata de productia interna de gaze naturale si are potential atat in privinta gazelor naturale conventionale, cat si neconventionale, atat in perimetre marine, cat si pe uscat, considera Duane Butcher, insarcinat cu afaceri al Ambasadei SUA in Romania. continuă pe Adevărul

Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti: Incurajam Guvernul Romaniei sa reanalizeze taxa pe constructii speciale. Descurajeaza investitiile

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, a declarat, joi, ca incurajeaza reanalizarea unor politici fiscale, precum taxa pe constructii speciale, care sunt un factor de descurajare pentru investitii si reduc profitul, transmite Mediafax.

insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti isi va incheia misiunea diplomatica in tara noastra

Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, urmeaza sa isi incheie misiunea diplomatica in tara noastra luna viitoare. intr-un interviu acordat HotNews, Butcher spune ca.

PROFIL Cine este Dean Thompson, viitorul insarcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca din luna iulie in Romania va fi trimis un nou insarcinat cu afaceri, Dean Thompson, pana la sosirea noului ambasador. Dean Thompson a fost consul general in Calcuta, India si a gestionat activitatile de informare a Secretarului de Stat al SUA, Hillary Clinton. Dean Thompson are studii universitare in domeniul stiintelor politice, specializat pe problemele cu Rusia, pe securitate internationala si studii strategice.

Duane Butcher indeamna Romania sa lupte impotriva coruptiei

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher va fi inlocuit din luna iulie de Dean Thompson. Pana atunci, demnitarul american a tinut sa dea cateva sfaturi Romaniei. Unul ar fi sa lupte.

Viktor Orban: Securitatea energetica a fost o preocupare-cheie a presedintiei ungare a V4

Premierul Ungariei, Viktor Orban a afirmat marti ca securitatea energetica a fost una dintre cele mai importante teme de interes si preocupari ale presedintiei ungare a Grupului de la Visegrad V4) din ultimul an.

Duane Butcher, diplomat SUA: Lupta anticoruptie este reala in Romania. Anchetarea lui Mircea Basescu o demonstreaza

Romania mai are de facut progrese in privinta sprijinirii mediului de afaceri, dar in schimb lupta anticoruptie progreseaza foarte bine, punerea sub acuzare si arestarea lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, demonstrand acest lucru,.

Protest in fata ambasadei SUA din Chisinau fata de semnarea Acordului de asociere cu UE

Zeci de persoane au participat miercuri la un protest in fata ambasadei Statelor Unite din Chisinau. Manifestantii denunta presupuse presiuni exercitate de Washington asupra Republicii Moldova pentru semnarea Ac.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2907 seconds )