Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dubita rasturnata in Gorj: O persoana a murit si alte patru sunt ranite.

România Liberă România Liberă,
Dubita rasturnata in Gorj: O persoana a murit si alte patru sunt ranite.

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, dupa ce dubita in care se aflau s-a rasturnat, in judetul Gorj, transmite Mediafax. Masina, care transporta mineri in zona Motru, s-a rasturnat intr-o panta, din cauza drumului acoperit cu namol. Citeste si: Ambuteiaje si tamponari in Bucuresti, din cauza ploii In urma accidentului, soferul a murit pe loc, iar patru persoane aflate in masina au fost transportate la spital. La fata locului au ajuns doua echipaje SMURD si doua ambulante, . continuă pe România Liberă

Dubita cu mineri rasturnata in Gorj: Un mort si patru raniti.

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, dupa ce dubita in care se aflau s-a rasturnat, in judetul Gorj, transmite Mediafax. Masina, care transporta mineri in zona Motru, s-a rasturnat intr-o panta, din cauza drumului acoperit cu namol. Citeste si: Accidente grave in Hunedoara si Timis. Un autocar si un autobuz s-au rasturnat. Patru persoane au fost grav ranite In urma accidentului, soferul a murit pe loc, iar patru persoane aflate in masina au fost transportate la spital. La fata .

Un camion cu mineri s-a rasturnat in Gorj: O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite

Un grav accident s-a produs, joi, langa cariera Rosiuta dinGorj, un camion cu mineri rasturnandu-se, relateazaB1 TV. Accidentul a avut loc pe un drum din interiorul carierei. in urma impactului,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )