Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dublu atentat terorist in Arabia Saudita. Numarul victimelor este necunoscut

Antena3 Antena3,
Dublu atentat terorist in Arabia Saudita. Numarul victimelor este necunoscut

Doua explozii au avut loc luni dupa-amiaza in fata unei moschei din orasul saudit Qatif, informeaza site-ul postului Al Jazeera. Conform agentiei Reuters, deflagratiile au avut loc intr-o zona a. continuă pe Antena3

Dublu atentat terorist in Arabia Saudita

Doua explozii au avut loc luni dupa-amiaza in fata unei moschei din orasul saudit Qatif, informeaza site-ul postului Al Jazeera. Conform agentiei Reuters, deflagratiile au avut loc intr-o zona a.

Atentat in Arabia Saudita, in apropiere de Moscheea Profetului din Medina

O explozie puternica a avut loc luni in apropiere de Moscheea Profetului din Medina, in vestul Arabiei Saudite, a anuntat postul de televiziune Al-Arabiya, citat de agentia de presa Reuters si AFP, transmite Agerpres.

UPDATE Arabia Saudita: Atac sinucigas in apropiere de principala moschee din Medina/ Explozie langa o moschee si in orasul Qatif

Un atacator sinucigas a detonat luni seara un dispozitiv explozibil in apropiere de sediul de securitate al Moscheii Profetului din Medina, Arabia Saudita, al doilea cel mai sfant loc al Islamului dupa Mecca, relateaza televiziunea al-Arabiya, citata de Reuters.

Un mort si doi raniti in urma unui atentat care a vizat un consulat american din Arabia Saudita

Un atacator sinucigas a fost ucis, iar alte doua persoane au fost ranite, intr-un atentat comis in noaptea de duminica spre luni in fata Consulatului american din al doilea oras ca marime al Arabiei Saudite, Jeddah, relateaza agentia Reuters, citata de News. ro, precizand ca este primul atentat din ultimii ani care vizeaza strainii din tara araba.

Atentat sinucigas ratat in apropierea Consulatului SUA din Arabia Saudita

Un atentat sinucigas a avut loc luni dimineata in apropierea Consulatului Statelor Unite ale Americii din Jeddah, coasta de vest a Arabiei Saudite, a anuntat cotidianul local Sabq, apropiat de autoritatile saudite, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )