Libnet.ro
UNICEF

18:00

Duel romanesc in optimile de finala la BRD Bucharest Open. Sorana Carstea va juca azi impotriva Andreei Mitu

Adevărul Adevărul,
Duel romanesc in optimile de finala la BRD Bucharest Open. Sorana Carstea va juca azi impotriva Andreei Mitu

Turneul BRD Bucharest open a ajuns in faza optimilor de finala si va programa azi o intalnire de gala intre Sorana Carstea si Andreea Mitu. continuă pe Adevărul

Andreea Mitu, calificata in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dupa ce a invins-p de germanca Annika Beck, a opta favorita, cu 1-6, 6-3, 6-3.

Veste buna pentru iubitorii de tenis: Andreea Mitu s-a CALIFICAT in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis, Andreea Mitu, s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Sorana Carstea, in turul doi dupa o victorie scurta cu Sesil Karatanceva

Sorana Carstea wild-card) s-a calificat, miercuri, in turul doi al BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o fara prea mari emotii pe Sesil Karatanceva, din Bulgaria, scor 6-2, 6-2. Partida ar fi trebuit sa aiba loc marti, dar a fost reprogramata de organizatori din cauza ploii si a intunericului.

BRD Bucharest Open: Sorana si Dulgheru sunt vedetele zilei de miercuri

Cu Monica Niculescu, Andreea Mitu si Patricia Tig calificate in turul al doilea la BRD Bucharest Open, Romania mai poate sa trimita inca doua jucatoare in optimi, pe Sorana Cirstea si pe Alexandra Dulgheru.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din optimi. Primul duel din cariera

Monica Niculescu, 41 WTA si a treia favorita, o va intalni, in optimile turneului BRD Bucharest Open, pe brazilianca Teliana Pereira, 83 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimile BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 48 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat in optimile turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de sportiva chineza Shuai Zhang China), locul 166 WTA, scor.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Sorana Cirstea, locul 165 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, transmite Agerpres. Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 165 WTA si beneficiara a unui wildcard, s-a calificat in optimile de finala la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de Sesil Karatanceva Bulgaria), locul 96 WTA, scrie.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, in sferturi dupa ce s-a impus in duelul romanesc cu Sorana Carstea

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala de la BRD Bucharest Open, dupa ce a castigat o partida spectaculoasa, de trei seturi, cu Sorana Carstea. Meciul care a durat doua ore si 22 de minute a impartit spectatorii de pe Arena Centrala in doua tabere, cele doua sportive fiind apreciate atat pentru tenisul jucat, dar si pentru aspectul fizic.

BRD Bucharest Open: Niculescu si Mitu se pregatesc pentru un sfert de finala romanesc

Turneul de tenis BRD Bucharest Open ar putea avea un sfert de finala romanesc, dupa ce Monica Niculescu, 41 WTA si Andreea Mitu, 78 WTA au trecut de primul tur si mai au nevoie sa castige un singur meci pentru a se intalni intr-un duel direct.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )