Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dumitru Dragomir: Daca nu cadem cu Franta la baraj cred ca ne ducem in Brazilia

B1 B1,
Dumitru Dragomir: Daca nu cadem cu Franta la baraj cred ca ne ducem in Brazilia

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), a afirmat ca nationala Romaniei se va califica la turneul final al Cupei Mondiale din 2014 daca nu se va intalni la baraj cu selectionata. continuă pe B1

Dragomir: Daca nu cadem cu Franta la baraj ne ducem in Brazilia.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, sustine ca echipa nationala a Romaniei se va califica la turneul final al Cupei Mondiale gazduit de Brazilia in 2014 daca la baraj intalneste orice adversar cu exceptia selectionatei Frantei, potrivit Mediafax. Pai daca nu ne calificam la baraj e egal cu zero toata stradania asta de pana acum. La baraj daca nu cadem cu Franta cred ca ne ducem in Brazilia. Pentru ca aici fotbalul nu mai este neaparat un joc, este un business. Ce .

Dumitru Dragomir: UDMR se afla in spatele scandalurilor iscate de suporterii unguri

UDMR se afla in spatele scandalurilor produse de suporterii maghiari veniti la Bucuresti sa vada meciul Romania-Ungaria, sustine presedintele LPF Dumitru Dragomir. El sustine ca UDMR si-a infiltrat oamenii.

Romania - Turcia Profetiile lui Dumitru Dragomir despre meci

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a sustinut marti o conferinta de presa inaintea meciului Romania - Turcia, partida care se va juca pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si va fi transmisa de Antena1.

CONFERINTA Profetiile lui Dumitru Dragomir despre Romania - Turcia

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a sustinut marti o conferinta de presa inaintea meciului Romania - Turcia, partida care se va juca pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si va fi transmisa de Antena1.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )