Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dumitru Iliescu, vizat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc, va fi adus la DNA

Antena3 Antena3,
Dumitru Iliescu, vizat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc, va fi adus la DNA

Dumitru Iliescu, fostul sef al Serviciului de Paza si Protectie, va fi adus la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul retrocedarilor ilegale. Potrivit DNA,. continuă pe Antena3

Fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, asteptat la DNA cu mandat de aducere: Este vizat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc

Fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, prin intermediul caruia Viorel Hrebenciuc ar fi aflat ca este interceptat, va fi adus, miercuri seara, la sediul central al DNA, pentru a-i fi comunicate acuzatiile din noul dosar.

Surse - Dumitru Mitica Iliescu, fostul sef al SPP din epoca Iliescu, i-ar fi dat ilegal informatii lui Viorel Hrebenciuc despre mandatele de ascultare. Plus: Mitica Iliescu avea o cartita in DNA

Dumitru Mitica Iliescu, fostul sef al SPP din epoca Iliescu, i-ar fi dat ilegal informatii lui Viorel Hrebenciuc despre mandatele de ascultare, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Mitica Iliescu, un personaj extrem de influent gratie accesului la dosarele politicienilor din anii 90, a fost protectorul fostului senator PSD Catalin Voicu, el insusi condamnat la inchisoare dupa ce a creat o uriasa structura de coruptie in justitia romana. Reamintim ca Hrebenciuc a fost pus sub acuzare luni de DNA pentru trafic de influenta, procurorii aratind intr-un comunicat ca liderul PSD a cerut si a obtinut informatii despre mandate de ascultare d ela un fost sef al unei structuri de protectie. In plus, din comunicatul DNA reiese ca Mitica Iliescu avea o cartita chiar in interiorul DNA. Vom reveni cu amanunte.

Perchezitii la locuinta generalului Dumitru Iliescu, in dosarul lui Viorel Hrebenciuc

Locuinta generalului Dumitru Iliescu, acuzat in dosarul lui Viorel Hrebenciuc, este perchezitionata luni dupa-amiaza de procurorii DNA, informeaza B1 TV. Anchetatorii au descris in referat cum tragea Viorel.

Mitica Iliescu, urmarit penal in dosarul Viorel Hrebenciuc - Dan Sova, neaga acuzatiile procurorilor: Acum ce sa facem? Ne ducem cu totii. Facem coada la DNA

Generalul Mitica Iliescu, urmarit penal in dosarul Viorel Hrebenciuc - Dan Sova, a declarat, intr-un interviu acordat ziaristei Sorina Matei, ca nu sunt adevarate acuzatiile care apar la adresa sa in rechizitoriul procurorilor, dar recunoaste ca a discutat cu Hrebenciuc, care este nasul sau, pentru a-si angaja fata.

Perchezitii DNA la fostul sef al SPP Dumitru Mitica Iliescu, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal

Procurori DNA fac, luni, perchezitii la locuinta fostului sef al SPP, Dumitru Iliescu, si la alte adrese din Capitala, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru fapte de coruptie, una dintre acuzatii fiind ca ar fi apelat la Dumitru Iliescu sa afle daca este interceptat de DNA. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca, la ora transmiterii acestei stiri, are loc o actiune a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in legatura cu dosarul in care sunt urmariti penal deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si senatorul Dan Sova.

STENOGRAME dosarul Viorel Hrebenciuc: Generalul Mitica Iliescu l-a informat pe Hrebenciuc ca pe numele sau este emis un mandat pe siguranta nationala

Generalul Mitica Iliescu l-a informat pe Viorel Hrebenciuc ca pe numele sau este emis un mandat pe siguranta nationala pentru interceptarea convorbirilor telefonice, se arata in ordonanta de urmarire penala, in care sunt cuprinse mai multe stenograme. Intr-un din aceste stenograme, Dan Sova ii spune lui Hrebenciuc, in legatura cu epoca post Victor, ca toti oamenii din PSD cu care a discutat il vor sustine la presedintia partidului, deoarece nu il vor pe Liviu Dragnea.

Dan Sova a ajuns la DNA pentru audieri in cel mai recent dosar al lui Viorel Hrebenciuc

Senatorul PSD, Dan Sova, a ajuns la DNA, pentru a da explicatii in cel mai recent dosar deschis pe numele lui Viorel Hrebenciuc. Social-democratul nu a facut declaratii. Stire in curs de actualizare.

UPDATE. Dumitru Iliescu, fostul sef al SPP, a fost adus la DNA, pentru a fi audiat in dosarul lui Hrebenciuc

Surse judiciare sustin ca fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, prin intermediul caruia Viorel Hrebenciuc ar fi aflat ca este interceptat, va fi adus, miercuri seara, la sediul central al DNA, pentru a-i fi comunicate acuzatiile din noul dosar penal al deputatului.

Dumitru Iliescu, fostul sef al SPP, va fi adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul lui Hrebenciuc

Surse judiciare sustin ca fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, prin intermediul caruia Viorel Hrebenciuc ar fi aflat ca este interceptat, va fi adus, miercuri seara, la sediul central al DNA, pentru a-i fi comunicate acuzatiile din noul dosar penal al deputatului.

UPDATE. VIDEO. De ce este acuzat Viorel Hrebenciuc in al treilea dosar de coruptie. Dan Sova, audiat la DNA. Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, implicat in dosarul lui Hrebenciuc (SURSE)

Viorel Hrebenciuc este anchetat intr-un al treilea dosar de coruptie pentru ca, spun procurorii, ar fi incercat sa faca trafic de influnta printre colegii parlamentari pentru a respinge cererea de arestare preventiva a DNA in dosarul privind retrocedarile de terenuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )