Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dupa 12 ani, Andrea Bocelli a luat o decizie importanta

Antena3 Antena3,
Dupa 12 ani, Andrea Bocelli a luat o decizie importanta

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Dupa o relatie de 12 ani, Andrea Bocelli s-a casatorit cu iubita lui, Veronica Berti. continuă pe Antena3

Tenorul Andrea Bocelli s-a casatorit cu Veronica Berti

Tenorul italian Andrea Bocelli s-a casatorit cu Veronica Berti, care este si managerul sau. Ceremonia a avut loc vineri, intr-un cadru restrans, in Toscana, dupa 12 ani de relatie, transmite.

Andrea Bocelli s-a casatorit cu iubita lui Veronica Berti dupa 12 ani de relatie!

Andrea Bocelli a ajuns la Altar pentru a doua oara, de aceasta data alaturi de Veronica Berti. Cei doi formeaza un cuplu inca din anul 2002, insa abia acum au gasit momentul potrivit pentru a-si uni destinele in mod oficial. Faimosul tenor si Veronica Barti au impreuna o fetita, nascuta pe 27 martie 2012, iar Bocelli mai are doi copii din casatoria sa anterioara.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin, la final dupa 10 ani de mariaj

Capat de drum pentru mariajul dintre Gwyneth Paltrow si Chris Martin. Dupa 10 ani de casatorie, cei doi au decis sa-si spuna adio.

FOTO Andrea Bocelli s-a casatorit cu managerul sau, Veronica Berti

Aclamatul tenor italian Andrea Bocelli s-a casatorit cu partenera sa de viata, Veronica Berti, in cadrul unei ceremonii restranse ce s-a desfasurat in Toscana, relateaza Daily Mail.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin divorteaza dupa 10 ani de casnicie

Actrita americana Gwyneth Paltrow 41 de ani) si cantaretul britanic Chris Martin 37 de ani), solistul trupei Coldplay, au anuntat marti ca s-au despartit, dupa o casnicie de 10 ani, transmite Daily.

HOT! Danity Kane pornesc in turneu dupa 6 ani de pauza! Vezi aici lista completa a datelor si un clip promotional pentru No Filter Tour!

Show-ul de la House of Blues din Los Angeles sustinut in luna decembrie le-a redeschis fetelor de Danity Kane apetitul.

Dupa 15 ani: Serbia comemoreaza bombardamentele NATO

Serbia comemoreaza 15 ani de la inceputul bombardamentelor NATO asupra teritoriului sau, lansate cu scopul de a obliga Belgradul sa inceteze reprimarea separatistilor si civililor albanezi din Kosovo, relateaza AFP, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )