Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dupa 14 ani, Curtea de Apel inceteaza procesul impotriva lui Sebastian Ghita in dosarul 'Tracia-Asesoft', pentru prescrierea faptelor

Hotnews Hotnews,
 Dupa 14 ani, Curtea de Apel inceteaza procesul impotriva lui Sebastian Ghita in dosarul

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, joi, incetarea procesului penal impotriva deputatului Sebastian Ghita pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la inselaciune si fals in declaratii ca urmare a prescrierii faptelor, intr-un dosar de evaziune fiscala cu produse petroliere, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ocupatia sovietica de 14 ani in Romania. Lantul nesfarsit de crime si jafuri odioase s-a sfarsit abia in 1958

Locuitorii Buzaului au fost nevoiti sa convietuiasca, dupa 1944, timp de 14 ani, cu cateva sute de militari sovietici cantonati in unitatile militare din judet dar si in case inchiriate in oras. Daca la sosirea in judet, bolsevicii au jefuit si omorat in stanga si-n dreapta, pe parcurs au ajuns sa lucreze cot la cot cu localnicii.

Dupa 10 ani, s-a incheiat in mod oficial mega-ancheta Consiliului Europei asupra inchisorilor CIA

In fine, dupa 10 ani de ancheta una duntre cele mai importante si complexe realizate in istoria Consiliul Europei), procedurile sunt declarate oficial inchise prin scrisoarea semnata de Thorbjorn Jagland, Secretarul General al acesti institutii.

Portrete din multime. Cristina Apostol, tattoo artist: Dupa 8 ani in televiziune am spus 'Gata! Eu de azi tatuez!'

Cand am inceput sa tatuez, am descoperit ce inseamna sa iti tremure genunchii. Toata viata mea am crezut ca sa iti tremure genunchii e doar o expresie, spune Cristina Apostol. Crede ca prejudecatile legate de tatuaje nu au legatura cu varsta: o colega de la stiri mi-a spus ca am cam multe tatuaje, numai puscariasii se tatueaza atat si avea 25 de ani si ne spune cum a ajuns de la jurnalism la tatuaje si ce inseamna sa fii tattoo artist in Romania. Intra in articol pentru a citi fascinanta poveste a Cristinei ApostolPortrete din multime este un proiect special marca HotNews. ro. In primul capitol veti putea citi povestile inedite ale unor femei ce au pasiuni sau meserii neobisnuite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )