Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dupa 150 de ani, Cleveland Indians isi vor schimba numele

Hotnews Hotnews,
 Dupa 150 de ani, Cleveland Indians isi vor schimba numele

Citand trei persoane informate asupra deciziei, The New York Times a informat duminica seara ca echipa de baseball renunta la un nume considerat rasist de decenii. Indienii au de luni de zile dezbateri interne privind o noua denumire. continuă pe Hotnews

Combaterea rasismului sau prostie? Echipa Cleveland Indians isi va schimba numele dupa 106 ani!

Traim vremuri ciudate in care cuvantul negru trezeste un scandal planetar, iar o formatie de traditie din Major League Baseball MLB) e nevoita sa se rebranduiasca.

Horoscopul pentru weekendul 12-13 decembrie: Nativii care isi vor schimba jobul. Li se va indeplini, in sfarsit, visul

Nativii Fecioara sunt pe punctul de a-si schimba jobul. Vor ajunge, intr-un final, sa lucreze exact la ce au visat si sa castige si bani frumosi din asta. Horoscop pentru.

Opt romani din zece spun ca isi vor petrece Craciunul acasa din cauza pandemiei. O treime isi reduce bugetul de vacante si cadouri

Mai bine de 80% dintre romani spun ca isi vor petrece primul Craciun in pandemie acasa, doar 14% vor merge la parinti sau bunici iar obisnuitele vacante in tara sau in strainatate sunt o optiune doar pentru putin peste 2% dintre romani potrivit unui sondaj online relevant la nivel national si realizat prin Ivox la comanda Provident. Pandemia a schimbat si obiceiurile de consum ale romanilor. Mai bine de jumatate dintre respondenti spun ca aleg sa isi mentina neschimbat nivelul cheltuielilor, in timp ce 38% taie din bugetul de sarbatori. Principalul motiv pentru care romanii se orienteaza catre cheltuieli mai mici de sarbatori este decizia de a face economii, pentru o treime dintre ei, dar si costurile mai mici ale cadourilor 30%) sau circumstantele personale sau familiale schimbate 27%) conteaza in decizia de a cheltui mai putin.

Opt state europene isi vor coordona lansarea campaniilor de vaccinare

Germania, Franta, Italia si alte cinci state europene isi vor coordona lansarea campaniilor nationale de vaccinare anti-COVID-19, au anuntat astazi ministrii sanatatii din tarile respective.

Ce a patit Fuego, dupa 15 ani de activitate muzicala. Artistul e devastat

Fanii lui Fuego sunt extrem de dezamagiti de vestea pe care au primit-o recent. Artistul nu a mai patit asta niciodata in 15 ani de activitate. Ce se intampla cu celebrul cantaret si care a fost anuntul devastator facut public recent? Fuego, veste devastatoare pentru fani. Ce a patit artistul dupa 15 ani de activitate? .

Maia Sandu: Klaus Iohannis va face o vizita in Republica Moldova la sfarsitul anului, dupa cinci ani

Presedintele Klaus Iohannis va vizita Republica Moldova la sfarsitul acestui an, dupa cinci ani de la ultima sa vizita la Chisinau, a anuntat presedintele ales Maia Sandu, care ar urma sa fie investita in functie in 24 decembrie.

Laura Andresan si Grasu XXL s-au despartit dupa 12 ani de relatie. Cum arata in prezent fosta starleta

Actrita de filme pentru adulti Laura Andresan si cantaretul Grasu XXL au au pus capat relatiei lor, dupa 12 ani. Cei doi au impreuna o fetita in varsta de 2 ani. Laura Andresan si Grasu.

Opt state europene isi vor coordona campaniile nationale de vaccinare. Germania cere Agentiei Europene a Medicamentului sa urgenteze procesul de aprobare

Opt state europene au decis sa isi coordoneze campaniile nationale de vaccinare anti-COVID. Este vorba despre Germania, Italia, Franta, Belgia, Luxemburg, Tarile de Jos, Spania si Elvetia, dupa cum informeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )