Libnet.ro
UNICEF

17:16

Dupa afaceri de milioane de euro, profituri mari si salarii mizere, compania japoneza Fujikura vizeaza Republica Moldova: 6.000 de angajati din Cluj ar putea ramane fara slujbe

B1 B1,
Dupa afaceri de milioane de euro, profituri mari si salarii mizere, compania japoneza Fujikura vizeaza Republica Moldova: 6.000 de angajati din Cluj ar putea ramane fara slujbe

Unul dintre cei mai mari angajatori ai judetului, compania Fujikura Atomotive Romania SRL din Cluj, planuieste sa se retraga din tara noastra. Dupa ce a facut afaceri de milioane de euro, cu profituri. continuă pe B1

Guvernul ia cu imprumut 500 milioane euro de la Banca Mondiala

Guvernul a aprobat miercuri, printr-un memorandum, contractarea unui nou imprumut de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), divizie a Bancii Mondiale, in valoare de 500 milioane euro, pe 20 de ani, pentru finantarea deficitului bugetului de stat, la doua zile dupa ce parlamentarii au votat amendamente care prevad majorarea salariilor si sporurilor angajatilor de la stat, masuri ce ar putea creste deficitul bugetar.

Rezervele internationale ale Romaniei, 38,225 milioane euro la 31 octombrie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) se situau, la 31 octombrie 2016, la nivelul de 34,347 milioane euro, fata de 33,299 milioane euro la 30 septembrie 2016, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Indicii, in scadere, pe fondul unei lichiditati de 3,26 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 14,71 milioane de lei 3,26 milioane euro), mai mic decat vineri 5,52 milioane euro).

Afaceri de peste 40 de milioane euro pentru Paravion

Agentia de turism online Paravion a inregistrat cresteri de peste 30% in primele noua luni ale anului, fata de perioada similara a anului trecut, raportand vanzari in valoare de peste 40 de milioane de euro.

Guvernul a aprobat un acord de 500 de milioane euro cu BIRD

Romania va semna un acord de imprumut cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, in valoare de 500 de milioane de euro, potrivit unui memorandum discutat in sedinta de guvern de miercuri, se arata intr-un comunicat de presa. Potrivit acestuia, este al doilea imprumut pentru politici de dezvoltare privind eficientizarea finantelor publice si cresterea economica DPL 2), dupa cel de 750 de milioane de euro semnat in 2014.

Hanner investeste 40 milioane euro in proiectul The Park

Dezvoltatorul lituanian Hanner investeste 40 de milioane de euro in proiectul The Park, prevazut cu patru blocuri de circa 450 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere, dupa cum ne-a spus Silviu Grigorescu, director general al Hanner Romania.

Romgaz da 269 milioane euro pentru o centrala noua la Iernut! Cine sunt spaniolii care se vor ocupa de constructia ei

Compania de stat Romgaz va plati aproximativ 269 milioane de euro pentru realizarea unei termocentrale noi la Iernut. Producatorul de gaze Romgaz a anuntat, marti, ca a incheiat un contract in valoare.

Acord de 500 milioane euro cu BIRD pentru eficientizarea finantelor publice si cresterea economica

Tara noastra va semna un acord de imprumut cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), in valoare de 500 de milioane de euro, potrivit unui memorandum discutat in sedinta de guvern de astazi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )