Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dupa declaratia soc despre HIV/SIDA, Daniel Barbu renunta la functia de ministru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dupa declaratia soc despre HIV/SIDA, Daniel Barbu renunta la functia de ministru

Daniel Barbu a inaintat, joi, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Culturii, au declarat pentru Mediafax surse din Ministerul Culturii. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii se autosesizeaza in cazul declaratiilor ministrului Culturii pe tema Programului pentru prevenirea si tratarea HIV/SIDA

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii se autosesizeaza in cazul declaratiilor ministrului Culturii, Daniel Barbu, referitoare la Programul National de Prevenire si Control HIV/SIDA, a declarat pentru HotNews. ro, presedintele CNCD, Csaba Asztalos. Potrivit acestuia, saptamana viitoare se preconizeaza citarea si audierea ministrului Barbu.

UPDATE. Barbu, despre declaratia privind bolnavii HIV: O comparatie nefericita.

UPDATE: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, si-a cerut scuze pentru declaratiile referitoare la bolnavii HIV/SIDA si a aratat ca a facut o comparatie nefericita, conform Digi 24. Am spus doar ca Programul de prevenire si tratament HIV/SIDA are o suma care e jumatate din toate programele Ministerului Culturii. Explicam unui public de oameni de cultura care ma intrebau despre finantarea unor programe culturale. Regret profund daca aceasta declaratie scoasa din context a lezat sensibilitatea .

Crin Antonescu cere demisia ministrului Barbu, dupa afirmatiile legate de banii alocati bolnavilor de HIV/SIDA

Crin Antonescu cere demisia ministrului Culturii, Daniel Barbu, dupa afirmatiile facute legate de banii alocati bolnavilor de HIV/SIDA. Nu am apucat din cauza agendei sa discut cu domnul ministru Barbu acest.

Crin Antonescu cere demisia ministrului Culturii, Daniel Barbu.

Crin Antonescu cere demisia minustrului Culturii, Daniel Barbu, pentru declaratiile facute cu privire la fondurile pentru SIDA, in urma cu trei zile. Citeste si: UPDATE. CNCD il va ancheta pe Barbu pentru declaratia privind bolnavii de HIV Nu am apucat din cauza agendei sa discut cu domnul ministru Barbu acest lucru, dar punctul meu de vedere este ca asa ceva, ca asemenea declaratii ca sunt de natura sa genereze demisia ministrului, demisia dintr-o functie de ministru nu este o dezonoare, a .

Ministrul Barbu, dupa afirmatiile privind banii pentru HIV/SIDA: A fost o comparatie nefericita

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, regreta afirmatiile privind banii pentru programul national de tratare si prevenire HIV/SIDA. Am spus doar ca Programul de prevenire si tratament HIV/SIDA are o suma care e.

AUDIO UPDATE Ministrul Culturii a spus ca bugetul pentru prevenirea si tratarea HIV/SIDA este prea mare: Nu inteleg. Nu suntem in Africa de Sud. Am fost cutremurat cate festivaluri Shakespeare am putea face/ Ministrul, despre propria declaratie: Am facut

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a facut duminica, la Craiova, o declaratie surprinzatoare, afirmand ca Programului National de Prevenire si Control HIV/SIDA ii sunt alocati prea multi bani, mai exact jumatate ca buget din toate programele Ministerului Culturii, relateaza Gazeta de Sud. Acesta a spus ca nu suntem in Africa de Sud si ca s-ar putea face mai multe festivaluri daca nu am avea acel program sau daca acel program ar fi la jumatate. 10 Ministrul Daniel Barbu a declarat prin telefon, la Digi 24, ca a facut o comparatie nefericita si ca regreta profund daca afirmatia sa scoasa din context a lezat sensibilitatea cuiva.

Pacientii cu HIV/SIDA sunt jigniti de declaratiile facute luni de ministrul Culturii, Daniel Barbu

Pacientii cu HIV/SIDA care primesc tratament prin intermediul programului national se declara jigniti de afirmatiile ministrului Daniel Barbu, potrivit cauria banii alocati programelor anti-HIV reprezinta jumatate din bugetul programelor alocat Ministerului Culturii.

Daniel Barbu: Prea multi bani pentru prevenirea HIV

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat, duminica, la Craiova, ca statul aloca prea multi bani pentru Programul National de Prevenire si Control HIV/SIDA, adaugand ca nu suntem in Africa de Sud si ca respectivele fonduri s-ar putea folosi in scopuri culturale, transmit sursele din presa.

Ministrul Culturii spune ca bugetul pentru prevenirea si tratarea HIV/SIDA este prea mare: Nu inteleg. Nu suntem in Africa de Sud. Am fost cutremurat cate festivaluri Shakespeare am putea face

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a facut duminica, la Craiova, o declaratie surprinzatoare, afirmand ca Programului National de Prevenire si Control HIV/SIDA ii sunt alocati prea multi bani, mai exact jumatate ca buget din toate programele Ministerului Culturii, relateaza Gazeta de Sud. Acesta a spus ca nu suntem in Africa de Sud si ca s-ar putea face mai multe festivaluri daca nu am avea acel program sau daca acel program ar fi la jumatate.

AUDIO Ministrul Culturii spune ca bugetul pentru prevenirea si tratarea HIV/SIDA este prea mare: Nu inteleg. Nu suntem in Africa de Sud. Am fost cutremurat cate festivaluri Shakespeare am putea face

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a facut duminica, la Craiova, o declaratie surprinzatoare, afirmand ca Programului National de Prevenire si Control HIV/SIDA ii sunt alocati prea multi bani, mai exact jumatate ca buget din toate programele Ministerului Culturii, relateaza Gazeta de Sud. Acesta a spus ca nu suntem in Africa de Sud si ca s-ar putea face mai multe festivaluri daca nu am avea acel program sau daca acel program ar fi la jumatate.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )