Libnet.ro
UNICEF

00:08

Dupa patru ani, Iran recapata acces neingradit la Facebook si Twitter

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dupa patru ani, Iran recapata acces neingradit la Facebook si Twitter

Pentru ultimii patru ani, singura modalitate prin care populatia Iranului putea accesa Facebook si Twitter era prin VPN, pentru a reusi sa ocoleasca cenzura Internetului din tara. Astazi, pentru motive necunoscute, lucrurile s-au schimbat. continuă pe Wall-Street Ro

Logodna dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-a destramat: Cei doi s-au despartit dupa patru ani de relatie

Cantareata Miley Cyrus a anulat logodna sa cu actorul Liam Hemsworth, informatia fiind confirmata de reprezentatii celor doi luni. Anuntul vine dupa luni intregi de speculatii privind o relatie nu prea buna.

Iranienii pot accesa din nou Facebook si Twitter

Facebook si Twitter pot fi accesate din nou de catre cetatenii din Iran, la patru ani dupa ce au fost blocate in urma unor proteste anti-guvernamentale, informeaza The New York Times.

Primarul suspendat din Rm. Valcea, Emilian Francu, condamnat la patru ani cu suspendare pentru coruptie

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind definitiva, potrivit.

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, condamnat la patru ani cu suspendare pentru coruptie

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind definitiva, potrivit.

Trupa Activ revine si lanseaza primul single dupa 5 ani de pauza Play (Dance is back)

Formau una dintre cele mai cunoscute trupe romanesti pana sa intre intr-un con de umbra! Acum a revenit momentul lor! Trupa Activ s-a relansat! Si nu oriunde, ci chiar pe scena Romanian Music Awards! Dance is back ne anunta in urma cu cateva zile Avi, membrul trupei Activ. Indragita formatie a pregatit impreuna cu baietii .

Miley Cyrus s-a despartit de logodnicul ei, dupa o relatie de patru ani

Cantareata de 20 de ani si actorul Liam Hemsworth 23 de ani) din filmul Jocurile foamei au pus punct legaturii amoroase, dar si speculatiilor din presa internationala ce anticipa despartirea de luni bune.

Japonia lanseaza prima racheta spatiala dupa 12 ani si doua tentative esuate

Japonia a lansat cu succes, sambata, o racheta dintr-o noua generatie de lansatoare spatiale, dupa o pauza de 12 ani si dupa doua tentative esuate luna trecuta, intretinand astfel vie speranta acestei.

Japonia: Nou tip de racheta spatiala, lansat dupa 12 ani.

Japonia a lansat, sambata, o racheta dintr-o noua generatie de lansatoare spatiale, dupa o pauza de 12 ani si doua tentative esuate luna trecuta, informeaza B1. ro. Potrivit BBC, racheta Epsilon a decolat la ora locala 14. 00 si are la bord un telescop destinat observarii din spatiu a Sistemului Solar. Alcatuita din trei module si echipata cu un sistem informatic care ii permite sa isi administreze singura procedurile de control, racheta Epsilon va permite realizarea unor economii importante de .

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )