Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dupa votul din 16 noiembrie se SCHIMBA clasa politica din Romania. Proiectul care face primul pas

Antena3 Antena3,
Dupa votul din 16 noiembrie se SCHIMBA clasa politica din Romania. Proiectul care face primul pas

Deputatul PSD, Mihai Sturzu, a depus in Parlament un proiect de lege prin care un partid sa poata fi constituit din numai trei persoane. Initiativa deputatilor PSD vine dupa votul din 16 noiembrie, cand s-a. continuă pe Antena3

Theodor Stolojan: Semnalul dat de romani pe 16 noiembrie e de curatire nu numai a PSD, ci si a celorlalte partide

Semnalul dat de romani prin votul din 16 noiembrie este de curatire, nu doar a Partidului Social Democrat, dar si a celorlaltor formatiuni politice, sustine Theodor Stolojan, potrivit psnews. ro. Europarlamentarul.

Sondaj INSCOP: Rasturnare de perceptie dupa alegeri - majoritatea romanilor considera ca Romania se indreapta intr-o directie buna

Perceptia romanilor asupra evolutiei tarii s-a rasturnat de la pesimism la optimism dupa alegerile prezidentiale castigate de Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta, insa votul din 16 noiembrie a avut o puterica incarcatura negativa, fiind influentat in mare masura de problemele din organizarea votarii la sectiile din strainatate, releva un sondaj de opinie realizat de INSCOP, la comanda Adevarul, transmis, luni, HotNews. ro.

Sansa lui Iohannis: guvern minoritar sustinut de DNA

Victoria lui Iohannis din 16 noiembrie schimba deja lucruri care pareau imposibil de miscat in Romania. Pentru prima oara dupa foarte multi ani, romanii spun ca tara se indreapta intr-o directie buna, scrie Ion M. Ionita, publicist comentator si redactor-sef Historia, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Cutremur de magnitudine 4,6 pe Richter, in acelasi loc cu seismul din 22 noiembrie

Un cutremur cu magnitudinea de 4,6 pe scara Richter s-a produs in aceasta seara, la ora 23:04, anunta Centrul European de Seismologie. Epicentrul a fost localizat la 19 kilometri de Focsani, in zona localitatii Marasesti, la 40 de kilometri adancime, la fel ca seismul din 22 noiembrie.

Jens Voigt ramane in ciclism si dupa retragerea din activitate

Fostul ciclist Jens Voigt va ramane aproape de sportul in care a facut performanta, chiar si dupa retragerea din activitate. Voigt va ocupa functia de consilier sportiv la echipa Trek Factory Racing.

Catalin Predoiu: Mutarile lui Iohannis din urmatoarele trei luni vor fi cruciale pentru mersul justitiei

Continuarea politicilor, legilor si institutiilor anticoruptie in Romania vor fi posibile pe termen lung daca inlocuim guvernul corupt neocomunist Ponta-PSD cu un guvern pe linia noii politicii stabilite prin votul din 16 noiembrie, declara prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, care considera ca mutarile din urmatoarele trei luni ale presedintelui ales Klaus Iohannis vor fi cruciale pentru mersul justitiei, anticoruptiei si democratiei in Romania.

Sebastian Ghita isi face partid dupa demisia din PSD: Din ianuarie, strangem semnaturi

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita a anuntat ca, din ianuarie, isi va face propriul partid. M-am gandit ca un nou partid politic, o noua platforma politica ar putea schimba ceva. Din ianuarie, strangem.

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a validat rezultatele alegerilor parlamentare din 30 noiembrie

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a validat marti rezultatele alegerilor parlamentare din 30 noiembrie si mandatele deputatilor in viitorul Parlament, informeaza Mediafax. Curtea Constitutionala a.

PSD se reuneste astazi in prima sedinta BPN dupa esecul la prezidentiale si dupa excluderile din CExN

PSD se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, in prima sedinta a Biroului Permanent National de dupa esecul inregistrat la alegerile prezidentiale, dar si cu trei membri - Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie- lipsa din formula de conducere, dupa excluderea din Comitetul Executiv National.

PSD se reuneste astazi in prima sedinta a Biroului Permanent National dupa esecul la prezidentiale si dupa excluderile din Comitetul Executiv National

PSD se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, in prima sedinta a Biroului Permanent National de dupa esecul inregistrat la alegerile prezidentiale, dar si cu trei membri - Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie- lipsa din formula de conducere, dupa excluderea din Comitetul Executiv National, noteaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )