Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dusa: Nu vreau ca armata sa fie implicata in dispute politice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dusa: Nu vreau ca armata sa fie implicata in dispute politice

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat ca Armata Romana executa doar misiuni legale, el precizand totodata ca nu doreste ca Armata sa fie implicata in dispute politice. continuă pe Wall-Street Ro

Mircea Dusa: Armata executa doar misiuni legale si nu vreau sa fie implicata in dispute politice

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, ca Armata Romana executa doar misiuni legale, el precizand totodata ca nu doreste ca Armata sa fie implicata in dispute politice, transmite Mediafax.

Mircea Dusa: Armata Romana executa doar misiuni legale si nu vreau sa fie implicata in dispute politice

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, ca Armata Romana executa doar misiuni legale, el precizand totodata ca nu doreste ca Armata sa fie implicata in dispute politice, conform.

Dusa: armata executa numai misiuni legale.

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, ca Armata Romana executa doar misiuni legale, el precizand totodata ca nu doreste ca Armata sa fie implicata in dispute politice. Intrebat daca Armata a fost implicata in aducerea in tara a lui Omar Hayssam, ministrul Apararii a raspuns: Armata executa misiuni legale. Sigur ca operatiuni de genul acesta, care il privesc pe Omar Hayssam, au un anumit grad de confidentialitate si Armata, legat de ce declara presedintele Basescu, .

Mircea Dusa: Operatiunea legata de Omar Hayssam este secreta si eu nu vreau armata implicata intr-un subiect politic

Mircea Dusa, ministrul Apararii, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, in emisiunea Exces de Putere, ca armata Romaniei executa doar misiuni legale si ca nu se poate pronunta in privinta avionului.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )