Libnet.ro
UNICEF

06:30

E.ON Romania a inregistrat un profit mai mare in 2014, dar la nivel de grup nemtii au consemnat cea mai grava pierdere din istorie

Adevărul Adevărul,
E.ON Romania a inregistrat un profit mai mare in 2014, dar la nivel de grup nemtii au consemnat cea mai grava pierdere din istorie

Profitul operational al E. ON in Romania a crescut anul trecut, in special datorita activitatilor de distributie, dar la nivel de grup, nemtii au raportat cea mai mare pierdere neta din istoria companiei, de 3,1 miliarde de euro. continuă pe Adevărul

BRD vrea in acest an o crestere de 4,5% pe creditare, 7,2% pe depozite si un profit mai mare

BRD vrea sa creasca in acest an cu 4,5% pe creditare, ajungand la un sold net de 27,6 miliarde lei, si cu 7,2% pe atragerea de resurse, la 38,6 miliarde lei, iar in urma intensificarii activitatii comerciale se asteapta la sporirea venitului net bancar cu 3% si un profit peste cel de anul trecut.

Alro a inregistrat profit operational, dar continua sa raporteze pierdere neta ajustata, in 2014

Alro Slatina, unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din Europa Centrala si de Est, a inregistrat la 31 decembrie 2014 un EBIT profit inainte de taxe si dobanzi) preliminar pozitiv, de 51 milioane lei, dupa ce, in anul precedent, raporta un rezultat operational negativ de 211 milioane de lei.

Cum arata birourile Lenovo din Bucuresti: incursiune in activitatea celui mai mare producator de PC-uri din lume

Cand vorbesti de tehnologie te gandesti la Lenovo, in momentul de fata cel mai mare producator de PC-uri la nivel global si in topul celor mai mari producatori de smartphone-uri din lume. Am vizitat insa si birourile gigantului din Romania, companie.

Mircea Badea: Cel mai mare truc al justitiei independente a fost sa convinga lumea ca exista

Cel mai mare truc al justitiei independente a fost sa convinga lumea ca exista, a afirmat Mircea Badea, in pasa editiei de duminica a emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, parafrazand astfel o.

Cristian Mungiu - cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC, de 1.910.000 lei. Lista completa a proiectelor alese pentru finantare

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul Fotografii de familie, potrivit Mediafax. Pe locul al doilea in topul finantarilor la sesiunea a II-a de concurs a CNC pe 2014 s-a clasat proiectul cinematografic Povestea iubirii, de Radu Mihaileanu, producator Libra Film Productions).

De ce la fiecare ploaie mai mare cad semafoarele din Bucuresti si cat plateste Primaria Capitalei pentru intretinerea lor, in comparatie cu Viena

La fiecare ploaie sau ninsoare mai mare, zeci de semafoare din Capitala nu mai functioneaza, creand haos in trafic. Potrivit unui raspuns trimis HotNews. ro de Administratia Strazilor Bucuresti, institutie care tine de Primaria Capitalei, motivele pentru cad semafoarele sunt infiltratiile de apa, vechimea cablurilor, furtul capacelor de vizitare si a cablurilor si sobolanilor. Municipalitatea a cheltuit in ultimii 4 ani pentru intretinerea si modernizarea retelei de semafoare circa 20 milioane lei 4,5 milioane euro). In comparatie, Primaria din Viena a cheltuit aceasta suma doar in 2014 pentru aceeasi activitate, insa are ceva mai multe semafoare - 681 fata de 434 in Bucuresti.

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, afirma premierul Poloniei, Ewa Kopacz, citata de postul public TVP. Europa se confrunta cu cea mai mare.

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de la Razboiul Rece incoace

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, afirma premierul Poloniei, Ewa Kopacz, citata de postul public TVP. Europa se confrunta cu cea mai mare.

Povestea nestiuta a bazilicii romano-catolice din Oradea, cel mai mare monument baroc din tara, care detine o orga donata deMaria Tereza

Bazilica Romano-Catolicadin Oradea, cu hramul Sfanta Maria, este cel mai mare edificiu baroc de pe teritoriul Romaniei si intre cele mai frumoase bazilici din Europa. A fost construita intre 1752-1780. Planul edificiului a fost realizat de arhitectul italian Giovanni Battista Ricca 1691-1757), chemat in Sfantul Imperiu Roman de imparateasa Maria Tereza. imparateasa a donat bisericii o orga ce este functionala si azi.

Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC: suma de 1.910.000 lei

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul Fotografii de familie, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )