Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ecaterina Andronescu, audiata la DNA in dosarul licentelor Microsoft. incerc sa imi dovedesc nevinovatia

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, audiata la DNA in dosarul licentelor Microsoft. incerc sa imi dovedesc nevinovatia

UPDATE - Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu a declarat joi, la iesirea de la DNA, dupa ce i-au fost aduse la cunostinta invinuirile din dosarul Microsoft, ca este suspectata doar de abuz. continuă pe Antena3

UPDATE Ecaterina Andronescu, audiata la DNA in dosarul Microsoft: Sunt suspectata de abuz in serviciu

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu este audiata joi dimineata de procurorii anticoruptie, informeaza B1TV. Senatoarea PSD a fost citata de DNA in dosarul Microsoft. Ecaterina Andronescu a ajuns la sediul DNA in jurul orei 8:00. Ora 11:25 Ecaterina Andronescu a parasit sediul DNA. La plecare, fostul ministru a declarat ca este suspectata de abuz in serviciu. Intrebata daca a fost informata de procurori ca s-ar fi cerut aviz pentru arestarea sa, Ecaterina Andronescu a afirmat ca nu s-a pus problema. Stirea se actualizeaza.

Ecaterina Andronescu, audiata la DNA in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu este audiata joi dimineata de procurorii anticoruptie, informeaza B1TV. Senatoarea PSD a fost citata de DNA in dosarul Microsoft. Ecaterina Andronescu a ajuns la sediul DNA in jurul orei 8:00. Stirea se actualizeaza.

Ecaterina Andronescu, audiata la DNA in dosarul licentelor Microsoft

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este audiata joi, la DNA, in dosarul licentelor Microsoft. in acest dosar, Ecaterina Andronescu este suspectata de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si.

Ecaterina Andronescu, audiata la DNA

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu s-a prezentat in aceasta dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiata in dosarul Microsoft, dupa ce Parlamentul i-a ridicat imunitatea, potrivit unor surse judiciare.

Ministrul Comunicatiilor asteapta ca DNA sa-i spuna daca exista o extindere in dosarul licentelor Microsoft, inainte de a plati transa de 50 milioane lei aferenta acestui an

Guvernul ar fi trebuit sa plateasca 50 milioane lei catre Unicredit Tiriac Bank pentru licente Microsoft pana la sfarsitul lunii octombrie din acest an, a declarat luni ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea. Acest lucru nu s-a intamplat din doua motive. Ministrul spune ca a cerut DNA sa-i spuna daca exista o extindere a verificarilor in cadrul investigatiei privind licentele Microsoft pentru a nu favoriza un prejudiciu suplimentar. In al doilea rand s-a demarat o ancheta interna privind respectarea conditiilor contractuale ale actului aditional incheiat in anul 2013 la acordul cadru din anul 2004.

Serban Mihailescu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Senatorul PSD Serban Mihailescu a venit, joi, la DNA pentru a fi audiat in dosarul licentelor Microsoft, in care este suspectat de instigare la abuz in serviciu, trafic de influenta si spalare de bani, faptele fiind din perioada in care acesta era.

Ecaterina Andronescu este audiata la DNA in dosarul Microsoft, in care sunt anchetati 9 fosti ministri

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este chemata joi la DNA, unde va fi audiata in dosarul Microsoft, in care este suspectata de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani, faptele fiind savarsite in perioada cand aceasta a.

Ecaterina Andronescu, acuzata de luare de mita la DNA, in dosarul Microsoft. Ea risca RETINEREA-surse.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu da declaratii la DNA pentru luare de mita, abuz in servciu si trafic de influenta in dosarul licentelor Microsoft, faptele savarsite in perioada in care aceasta a fost ministru al Educatiei. Ea ar fi favorizat firma SIVECO, de la care ar fi prim it mita. Firma SIVECO ar fi primit preferential contracte .

Ecaterina Andronescu, acuzata de luare de mita la DNA, in dosarul Microsoft. Nu a fost retinuta. Ea a cerut administrare de probe in aparare, prevazute de noua procedura

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu da declaratii la DNA pentru luare de mita, abuz in servciu si trafic de influenta in dosarul licentelor Microsoft, faptele savarsite in perioada in care aceasta a fost ministru al Educatiei. Ea ar fi favorizat firma SIVECO, de la care ar fi primit mita.

O inginera din Prefectura Buzau s-a spanzurat. Fusese audiata la DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de padure de la Gura Teghii

O inginera din cadrul Institutiei Prefectului Buzau s-a spanzurat azi-noapte. Luminita Ionescu avea 57 de ani si lucra in Prefectura din 1991. Cunoscutii cred ca aceasta era stresata si intr-o stare de depresie accentuata, dupa ce recent a fost chemata la audieri la DNA Ploiesti sa dea explicatii, cel mai probabil, in dosarul in care fostul prefect Beganu a fost arestat preventiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )