Libnet.ro
UNICEF

17:00

Echipa de cautare-salvare urbana a Romaniei a fost acreditata pentru interventii sub egida ONU

România Liberă România Liberă,
Echipa de cautare-salvare urbana a Romaniei a fost acreditata pentru interventii sub egida ONU

Echipa de cautare-salvare urbana de nivel mediu a Romaniei a fost acreditata pentru interventii sub egida ONU in tarile afectate de dezastre si calamitati, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU). continuă pe România Liberă

DLC Call Of Duty: Ghosts Invasion a fost anuntat pentru Xbox

Vesti bune pentru gameri, daca doreati sa puneti mana pe ultimul DLC Call Of Duty: Ghost Invasion, Activision a anuntat lansareaacestuia pe 3 iunie 2014. DLC Call Of Duty: Ghosts Invasion isi va face simtita prezenta pe Xbox One si pe Xbox 360 in acelasi timp, asa ca daca asteptati cu nerabdare continutul nou pentru acest titlu, data de 3 iunie trebuie notata in calendar. Echipat cu o serie de arme si echipament sofisticat de generatie noua, echipa trebuie sa [].

INTERVIU AUDIO Asaf Avidan: Nu conteaza pentru mine unde cant, dar in cazul Romaniei sunt curios pentru ca bunicii mei sunt romani. Deci va fi ca si cum as vedea casa stramosilor mei

Muzicianul israelian Asaf Avidan a acordat un interviu Hotnews. ro in care a dezvaluit faptul ca bunicii sai sunt din Romania: Nu conteaza pentru mine unde cant, dar in cazul Romaniei sunt curios pentru ca bunicii mei sunt romani. Deci va fi ca si cum as vedea casa stramosilor mei. Va fi interesant pentru mine. Prezenta sa in Romania este o premiera, artistul va canta in cadrul evenimentului WonderDay.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat pentru 30 de zile

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat. Uioreanu este urmarit penal pentru cinci infractiuni de luare de mita, dintre care doua in forma continuata 10 acte materiale, respectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )