Libnet.ro
UNICEF

14:00

Echipa de fotbal Rapid a intrat in faliment, din cauza datoriilor

România Liberă România Liberă,
Echipa de fotbal Rapid a intrat in faliment, din cauza datoriilor

Echipa Rapid a intrat in faliment, din cauza datoriilor de peste 18 milioane de lei ale clubului. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, care a admis cererile fostilot antrenori, jucatori si furnizori. continuă pe România Liberă

Rapid in faliment

Tribunalul Bucuresti a declarat falimentul clubului Rapid din cauza datoriilor uriase acumulate catre stat si alti furnizori.

In unele judete sarace oamenii refuza sa se angajeze din cauza ajutoarelor sociale - economist

Romania aloca prea putini bani pentru educatie, asistenta sociala si sanatate, insa chiar si aceste resurse sunt cheltuite ineficient, intrucat, de exemplu, in unele judete cu somaj ridicat oamenii refuza sa se angajeze pe salarii mici din cauza.

Sectorul 5 a ramas fara apa calda din cauza unei avarii. Care sunt zonele afectate

Aproximativ 300 de blocuri din Sectorul 5 al Capitalei au ramas fara apa calda din cauza unei avarii. Zonele afectate sunt Calea Rahovei si Soseaua Alexandriei. Cele aproximativ 300 de blocuri care au fost.

Norvegia si-a inchis partial spatiul aerian din cauza unor probleme tehnice

Norvegia si-a inchis partial spatiul aerian din cauza unor probleme tehnice, a anuntat astazi operatorul aeroportuar Avinor, citat de postul NRK, relateaza Reuters.

Trafic blocat pe DN1, in Cluj, din cauza apei de pe carosabil. Pe ce drumuri se mai circula ingreunat

Traficul pe DN1 este ingreunat, marti dimineata, in zona Floresti, la intrarea in municipiul Cluj-Napoca dinpre Oradea, din cauza numarului mare de autovehicule, dar si a apei acumulate pe carosabil in urma unei ploi torentiale, transmite Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Zeci de persoane au fost evacuate in Bacau, din cauza unei alunecari de teren

ISU Bacau anunta, printr-un comunicat de presa, ca 12 gospodarii, respectiv 36 de persoane, au fost evacuate, luni, in zona orasului Comanesti, din cauza unei alunecari de teren, masura evacuarii fiind.

O bomba sexy din Ucraina a salvat o echipa de fotbal de la faliment

Ce nu face o microbista de dragul echipei sale favorite? Mai ales cand vorbim despre una dintre cel mai dorite modele Playboy din Ucraina?! Angelina Petrova a decis ca trebuie sa salveze de la faliment gruparea.

NATO isi extinde prezenta in Romania din cauza tensiunilor cu Rusia

NATO isi va spori prezenta in Romania, ca parte a masurilor de reasigurare care sunt luate de catre Alianta Nord-Atlantica in semn de raspuns la actiunile Rusiei din Ucraina, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )