Libnet.ro
UNICEF

22:30

Echipamente de protectie pentru judetul Dambovita

Adevărul Adevărul,
Echipamente de protectie pentru judetul Dambovita

Joi, 30 aprilie, in judetul Dambovita vor ajunge 1. 300 combinezoane de protectie, 4. 100 masti tip FFP3, 2. 030 masti chirurgicale cu 3 pliuri, 6. 110 vizete si 3. 400 perechi manusi. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei va asigura masa calda si echipamente de protectie pentru seniori

Primaria Capitalei anunta ca va asigura masa calda, dar si echipamentele de protectie pentru seniorii care nu au familie sau prieteni in preajma. Daca pana acum acesteau au fost asigurate din donatii, Municipalitatea va asigura continuitatea din fonduri proprii.

Ministrul Mediului afirma ca nivelul de protectie pentru parcurile nationale este inca destul de scazut

Gradul de protectie pentru parcurile nationale din Romania este inca destul de scazut, doar jumatate din suprafetele acestora fiind ferite de exploatarea forestiera, a afirmat, luni, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, pe durata unei vizite efectuata in Parcul National Piatra Craiului.

PLUS cere masuri de protectie pentru muncitorii sezonieri din agricultura

PLUS Diaspora solicita Guvernului, prin Ministerul de Externe si Ministerul Muncii, sa se asigure ca muncitorii romani care lucreaza in agricultura in fermele de pe teritoriul UE au acces la munca legala, in toate conditiile legislatiei de protectie a muncii din statele europene si la nivelul valorilor Uniunii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )