Libnet.ro
UNICEF

22:30

Eclipsa de la 20 martie 2015, EVENIMENTUL ASTROLOGIC al anului si sansa unui NOU iNCEPUT

Antena3 Antena3,
Eclipsa de la 20 martie 2015, EVENIMENTUL ASTROLOGIC al anului si sansa unui NOU iNCEPUT

Echinoctiul de primavara de anul acesta este completat de energia lunii noi, dar si de cea a unei eclipse partiale de soare. Din punct de vedere astrologic, vorbim de un triplu moment, propice unui nou inceput. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 20 martie 2015: Scorpionii se confrunta cu probleme carora nu le gasesc rezolvarea

Ziua de 20 martie ii supune pe nativii din zodia Leu la grele incercari, dar eforturile se masoara in succes pe plan financiar, in timp ce Varsatorii vor avea de infruntat dusmani redutabili.

GALERIE FOTOVIDEO: Locuri din Bucuresti de unde poti vedea cel mai bine eclipsa din 20 martie

Vineri, 20 martie, va avea loc prima eclipsa a anului 2015. Este vorba despre o eclipsa totala de Soare vizibila din nordul Oceanului Atlantic, eclipsa partiala fiind observabila din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. Fenomenul va fi observabil si de pe teritoriul Romaniei. La Bucuresti, magnitudinea maxima a eclipsei va fi de 0,53 53%), iar obscuratia suprafata eclipsata a Soarelui) va fi 0. Daca vei fi in Capitala in intervalul 10:48 si 13:04, iti recomandam cateva locuri de unde poti privi eclipsa partiala de Soare.

VIDEOFOTO: Care sunt cele trei locuri din Romania de unde se va vedea cel mai bine eclipsa din 20 martie

Vineri, 20 martie, va avea loc prima eclipsa a anului 2015. Este vorba despre o eclipsa totala de Soare vizibila din nordul Oceanului Atlantic, eclipsa partiala fiind observabila din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. Fenomenul va fi observabil si de pe teritoriul Romaniei. Daca la Bucuresti, magnitudinea maxima a eclipsei va fi de 0,53 53%), exista in tara noastra trei locuri de unde eclipsa va avea o magnitudine maxima de peste 60%.

Eclipsa partiala de Soare din 20 martie. Ce vom putea vedea din Romania

Pe 20 martie vom putea vedea de pe teritoriul Romaniei o eclipsa partiala de Soare. Aceasta este prima eclipsa a anului 2015, care va putea fi observata in faza partiala din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. in nordul extrem eclipsa de Soare va fi una totala. O eclipsa de Soare se produce atunci cand [].

Eclipsa de soare pe 20 martie: Va fi vizibila si in Romania

Pe 20 martie va avea loc un fenomen astronomic rar, si anume o eclipsa de soare. Evenimentul va fi vizibil total din Insulele Feroe si Arhipelagul Svalbard, iar in restul emisferei nordice, incluzand Romania, se va.

Eclipsa de soare din 20 martie va fi vizibila si din Romania

O eclipsa partiala de Soare, in timpul careia Luna va acoperi peste jumatate din discul Soarelui, va putea fi observata si din Romania, pe 20 martie, intre orele 10. 04, acesta fiind singurul fenomen astronomic de acest tip din 2015 si din urmatorii cinci ani.

VIDEO: Afla care sunt tarile din Europa afectate de catre Eclipsa de Soare din 20 martie

Eclipsa din 20 martie se va vedea din Romania doar partial, dar in Uniunea Europeana lucrurile nu stau chiar atat de simplu. Motivul! Pe teritoriul tarilor nordice, acolo unde eclipsa va atinge praguri maxime, iar magnitudinea eclipsei va depasi 80%, sunt instalate sisteme care genereaza aproape 90 GW de energie solara. Citeste si: Ultima Eclipsa de Soare pana in 2020 .

Trei evenimente astronomice rare, pe 20 martie: Eclipsa solara, super-Luna si echinoctiul de primavara

Trei evenimente astronomice rare - o eclipsa de Soare, o super-Luna si echinoctiul de primavara - vor avea loc vineri, 20 martie, informeaza independent. co. uk. Super-Luna - sau luna la perigeu - este un fenomen.

Eclipsa de Soare 20 martie. Curiozitati despre acest fenomen

Eclipsa de Soare 20 martie se va vedea in Romania cel mai bine din vestul tarii si mai putin din sud. Astronomii spera sa avem un cer senin.

Punct de observatie la Alba Iulia pentru eclipsa de soare din 20 martie

Esplanada Obeliscului Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia se va transforma vineri, 20 martie, intr-un observator astronomic ad-hoc. Primaria Alba Iulia si Clubul Universul de langa noi ofera publicului ocazia de a asista la o sesiune de observatii avand in atentie o eclipsa de soare ce va avea loc in cursul zilei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )