Libnet.ro
UNICEF

07:30

Economia Elvetiei s-a contractat in T1 prima oara in ultimii 4 ani si jumatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Elvetiei s-a contractat in T1 prima oara in ultimii 4 ani si jumatate

Economia Elvetiei s-a contractat in primul trimestru pentru prima oara in ultimii patru ani si jumatate, cu 0,2% fata de trimestrul anterior, din cauza aprecierii francului care a afectat cererea din strainatate pentru produsele farmaceutice si echipamentele fabricate in tara, relateaza MarketWatch. continuă pe Ziarul Bursa

Economia Braziliei s-a contractat cu 0,2%, comparativ cu cele 3 luni anterioare

Economia Braziliei s-a contractat, in primul trimestru al anului, cu 0,2%, comparativ cu cele trei luni anterioare, a relatat agentia de statistica a guvernului brazilian, citata de BBC.

Economia SUA s-a contractat cu 0,7% in primul trimestru

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 0,7% in primul trimestru, potrivit datelor oficiale revizuite in sens negativ de la o crestere de 0,2% anticipata initial, relateaza MarketWatch.

Economia SUA s-a contractat cu 0,7%

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 0,7% in primul trimestru, potrivit datelor oficiale revizuite in sens negativ de la o crestere de 0,2% anticipata initial, relateaza MarketWatch, conform Mediafax.

Universitatea Oxford va fi condusa pentru prima oara de o femeie

Universitatea Oxford va fi condusa pentru prima data in istoria sa de aproape 800 de ani de o femeie, Louise Richardson, care coordoneaza in prezent activitatea Universitatii St. Andrews din Scotia, informeaza huffingtonpost. fr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )