Libnet.ro
UNICEF

17:00

Economia mondiala pierde anual peste 400 miliarde dolari din cauza atacurilor informatice - raport McAfee

Hotnews Hotnews,
 Economia mondiala pierde anual peste 400 miliarde dolari din cauza atacurilor informatice - raport McAfee

Atacurile informatice aduc pierderi imense economiei mondiale, cele mai pesimiste estimari indicand 575 miliarde dolari, arata un studiu facut de McAfee si Center for Strategic and International Studies CSIS). Creatorii raportului admit insa ca o valoare cat de cat exacta este imposibil de calculat, fiindca majoritatea companiilor nu fac publice incidentele, astfel ca estimarile privind pierderile totale globale variaza intr-un interval larg: intre 375 si 575 miliarde dolari. continuă pe Hotnews

Criminalitatea informatica: un cost anual de 445 mld. dolari pentru economia mondiala

Criminalitatea informatica costa economia mondiala 445 miliarde de dolari anual, principala cauza a acestor pierderi fiind furtul de proprietate intelectuala, aproape dubla ca valoare fata de cele cauzate de hackeri, potrivit unui studiu citat de Reuters.

Criminalitatea informatica, prejudicii mondiale de 445 miliarde dolari anual

Criminalitatea IT costa economia mondiala 445 miliarde dolari anual, cea mai mare parte a pierderilor fiind cauzate de furtul de proprietate intelectuala, aproape duble ca valoare fata de cele provocate de hackeri, informeaza un studiu citat de Reuters.

SUA: Averea neta a populatiei a atins nivelul-record de 81.800 miliarde dolari

Averea neta a gospodariilor din Statele Unite ale Americii a crescut cu 2% in primul trimestru, la nivelul-record de 81. 800 miliarde dolari, pe fondul cresterii bursei si a pietei imobiliare, informeaza Rezerva Federala a SUA Fed), citata de Reuters.

Managerul unui fond de hedging cu 6 miliarde dolari vrea sa salveze orasul Detroit cu 20 de capre

Managerul unui fond de hedging din Statele Unite, cu active in administrare de 6 miliarde de dolari, a inceput un program pentru a ajuta Detroit, oras cu multe proprietati parasite si cu grave probleme .

Un pranz cu Warren Buffett a atras peste 2 mil. dolari la o licitatie

O licitatie in scop caritabil pentru o intalnire cu miliardarul american Warren Buffett a fost adjudecta pentru 2,166 milioane de dolari, de peste doua ori pretul de anul trecut, de catre un barbat din Singapore, potrivit CNBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )