Libnet.ro
UNICEF

09:00

Economiseste pentru casa ta: Tipurile de venituri pe care banca le accepta si despre cumularea alocatiei copiilor (VIDEO)

B1 B1,
Economiseste pentru casa ta: Tipurile de venituri pe care banca le accepta si despre cumularea alocatiei copiilor (VIDEO)

Tipurile de venituri pe care banca le accepta pentru un contract de economisire-creditare pot fi diverse. Este acceptat orice tip de venit declarat si impozitat, din salarii, dividende, activitati independente,. continuă pe B1

Economiseste pentru casa ta: Care este salariul minim necesar si suma minima contractata (VIDEO)

Pentru a incheia un contract de economisire-creditare, nu exista limita de varsta si nici in privinta veniturilor. Oricine poate sa economiseasca in acest sistem, iar ceea este foarte important este ca dupa.

Economiseste pentru casa ta: Ce se intampla daca la final nu vreau creditul (VIDEO)

Dupa o perioada de economisire de cinci ani se pot primi banii economisiti, dobanda bancii si prima de la stat, urmand ca un credit sa fie optional. in acest caz, se pot astepta doi ani pentru a se lua o.

Cum sa economisim bani pentru casa noastra?

Cu totii ne dorim o casa frumoasa si moderna. Dar investitiile in locuinta necesita cel mai adesea mobilizarea unor sume importante de bani. Daca sunt planificate din timp, costurile pentru renovarea sau modernizarea locuintei se reduc semnificativ. Astfel, produsele de economisire-creditare, te pot ajuta sa finantezi imbunatatirea conditiilor de locuit cu cele mai mici costuri.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )